Creare site Bucuresti

Realizare MAGAZIN OnLine

Cat costa?

Estimeaza investitia!

Ai intrebari?

Solicita suport!

Compatibil mobil

Optimizare & SEO

Magazin online responsive!

   Comanda un magazin online vizibil pe orice dispozitiv (mobil / fix: desktop – tableta – smartphone).

Creare magazin online de la zero.*

Adaugare magazin online la un site existent.**

NOTA

* – Crearea unui magazin online presupune si realizare unui   site. Pentru a comanda realizarea magazinului trebuie mai intai sa comandati site-ul iar la ultimul pas din formularul de comanda bifati si „realizare magazin online” iar daca este cazul comandati si „configurare magazin online”.

** – Puteti comanda un magazin online doar daca site-ul a fost sau urmeaza sa fie creat de ewww.ro

despre noi

Creare site Bucuresti

Creare site, firma web design, realizare site. Site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa, site-uri de cupoane…
ewww.ro Iasi – Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare online.

Creare site Bucuresti

Oferim Pachet de Identitate ce curpinde Logo, Cărți de vizită, Grafică calendar, Grafică pixuri, Semnătuă electronică etc și Manual de Identitate care cuprinde reguli de folosire a logo-ului sau culori.
Servicii de Naming creative, cu proces de creare pentru nume sau slogan. Realizăm site-ul tău, optimizat atât pentru Desktop, cât și pentru dispozitivele Mobile, indiferent dacă este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online.

Îți oferim Servicii Web ce curpind: Domenii (.ro, .com etc), Hosting (găzduire site), Mentenanță site (actualizări, adăugare conținut etc), Certificat de securitate SSL și Website Upgrade. Abonamente de intretinere / mentenanta siteuri, optimizare site, optimizare SEO, campanii promotionale pe facebook …

Realizăm servicii de grafică creative pentru compania ta cu Broșuri, Etichete Produse, Bannere Print/Web, Colare Mașini, Afișe, Meniuri Restaurante etc. Îți promovăm startup-ul prin campanii de Google Adwords, Facebook Ads, Administrare pagini Social – Media, Email Marketing, Advertoriale și Comunicate de presă.

Optimizăm site-ul astfel încât acesta să apară pe primele rezultete în căutările organice din Google: creare site web, website modern, web site full responsev, web design, realizare site wordpress. ewww.ro pune pret pe calitate!

Creare site Bucuresti

Hosting, promovare SEO in google, creare site, creare website, creare web site, creare site iasi, Iasi, web design, SEO, optimizare SEO, indexare google, indexare, google, campanii promo facebook, facebook, optimizare site iasi, optimizare, site, web, ewww, ewww iasi, grafica web, grafica si design, online, siteuri web, vanzare siteuri, tema website.

Nu știți un blog de pe un site web de pe platforma social media? Sunteți pregătiți pentru primul dvs. site de afaceri, dar nu știți cum să începeți?

Având un site profesional, cuprinzător este important pentru aproape orice afacere nouă. Dar începerea poate părea intimidantă pentru cei care nu au avut niciodată site-ul propriu înainte. Mai jos sunt sfaturi pentru construirea primului site de afaceri .

Aveți un obiectiv clar

Fiecare site de afaceri de mici dimensiuni este diferit deoarece fiecare are un scop diferit. Dacă doriți ca primul dvs. site de afaceri să fie un portal pentru ca oamenii să cumpere produse, trebuie să-l construiți în jurul acestui obiectiv. Dacă doriți să furnizați informații și să îi atrageți pe potențialii clienți să vă apeleze, trebuie să le construiți cu acest scop în minte. Un site fără un scop clar vă va costa doar timp și bani, oferind în același timp un beneficiu mic, dacă este cazul.

Scrieți propriul dvs. conținut

Înainte de a începe să construiți primul site de afaceri, ar trebui să decideți, cel puțin în termeni de bază, ce vrei să spui. Potrivit lui Emily Bracket, președinta firmei de design și branding Visible Logic , proprietarul site-ului ar trebui cel puțin să înceapă crearea de conținut pentru propriul site. Chiar dacă intenționați să angajați pe cineva să-l editeze sau să-l poloneze, știți mesajul de bază al companiei dvs. mai mult decât oricine altcineva.

Stați-vă scopul în mod clar și rapid

Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că conținutul scris al site-ului dvs. nu este prea lung. Vizitatorii site-ului nu petrec adesea o mulțime de timp citind paginile de conținut doar pentru a găsi informații de bază. Deci, asigurați-vă că punctele importante despre compania dvs. și ofertele sale sunt foarte clare și ușor de găsit pentru vizitatori.

Spuneți clienților ce puteți face pentru ei

De asemenea, vă poate ajuta să citiți conținutul dvs. ca potențial vizitator. Potrivit lui Bracket, o capcană comună pe care o văd printre proprietarii noilor site-uri web este tendința de a se concentra pe ceea ce fac, mai degrabă decât pe ce beneficiază clienții sau clienții.

Utilizați apelurile la acțiune

Un alt mod de a vă face obiectivele foarte clare pentru vizitatori este utilizarea apelurilor la acțiune. Vrei să te înscrii la newsletter-ul tău? Dacă da, adăugați un formular pe pagina dvs. principală. Vrei să-ți cumperi noua colecție de produse? Spune-le așa.

Dezvoltați o ierarhie a paginilor

Aproape toate site-urile de afaceri includ cel puțin câteva pagini diferite. Puteți alege să mergeți cu un format foarte simplu, inclusiv o pagină de pornire, despre pagina și pagina de contact. Sau puteți dori pagini diferite pentru diferitele dvs. servicii, cu o pagină de servicii principală care oferă o imagine de ansamblu generală. Este ceva pe care ar trebui să decideți sau, cel puțin, luați în considerare înainte de a construi sau de a angaja pe cineva care să vă construiască site-ul.

Draw Inspirație

Dacă nu sunteți sigur de modul în care doriți să pară primul dvs. site de afaceri sau cum doriți să citiți conținutul dvs., căutați în jur de câteva site-uri care vă plac foarte mult. Nu le copiați, desigur. Dar căutarea unor inspirații din afara vă poate ajuta să obțineți o idee despre ceea ce doriți din noul dvs. site.

Site profesional> Realizarea personală

Întreprinderile mici prinse pentru bani ar putea dori să meargă pe drumul DIY pentru primul lor site web de afaceri. În timp ce unii au făcut acest lucru cu succes, este dificil pentru un nou proprietar de afaceri. Bracket a declarat într-un interviu telefonic despre tendințele pentru întreprinderile mici:

„Am auzit tot timpul de la proprietarii de afaceri care au încercat să-și construiască propriile site-uri web. Au fost atât de mândri și au fost o experiență de învățare atât de mare. Dar, de fapt, clienții nu-i pasă ce mare experiență de învățare a fost. Îi pasă doar că site-ul dvs. arată profesional. Deci, chiar dacă ați muncit foarte mult pe ea, dacă nu ar arăta profesional, poate fi în detrimentul afacerii dvs. „.

Propriul dvs. de domeniu

Bracket recomandă, de asemenea, ca toate companiile să achiziționeze un nume de domeniu real. Unii furnizori oferă cele gratuite care vin cu extensii. Dar dvs.business.com tinde să fie mai profesionist și ușor de reținut decât dvs.business.wordpress.com.

Alegeți un gazdă de încredere

Există, de asemenea, o mulțime de platforme de găzduire diferite disponibile. Bracket și echipa ei recomandă și lucrează, în principal, cu WordPress, despre care ea spune că este o opțiune excelentă, scalabilă și personalizabilă. Dar există și alții pe care le puteți examina pe baza nevoilor site-ului dvs. particular.

Luați în considerare creșterea viitoare

Cu toate acestea, dacă planificați sau sperați să vă dezvoltați rapid afacerea, gândiți-vă cu atenție înainte de a alege o platformă cu costuri reduse destinată site-urilor foarte mici. Platformele precum Wix și Squarespace pot funcționa excelent pentru companiile care intenționează să rămână relativ mici și utilizează doar câteva caracteristici. Dar dacă le depășiți, transferarea întregului conținut al site-ului dvs. într-o gazdă nouă poate fi o durere, în opinia Bracket.

Obțineți un designer pe care îl admirați

Dacă intenționați să angajați pe cineva pentru a crea primul site de afaceri, alegeți pe cineva care crede că se potrivește stilului afacerii dvs. Una dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să vă uitați la site-urile pe care le admirați și să vedeți cine este responsabil pentru proiectare.

Căutați eșantioane și referințe

Odată ce aveți câteva nume pe care să le luați în considerare, aruncați o privire la cealaltă lor lucrare și nu vă fie frică să cereți referințe.

Luați în considerare Scara proiectului

Cu toate acestea, chiar dacă ați găsit câteva site-uri care vă plac, este posibil ca acestea să nu aibă multe elemente care ar fi valabile pentru proiectul propriului site web. Când căutați exemple, trebuie să țineți cont de amploarea proiectului împreună cu elementele de design reale. Nu doriți să alegeți un designer pe baza muncii lor cu branduri uriașe care au sute de pagini web dacă proiectul dvs. este foarte mic și de bază.

Treceți la temele pre-făcute

Nu orice proprietar de brand nou va avea neapărat resursele necesare pentru a angaja o echipă de design.Există o mulțime de teme pre-făcute disponibile pentru cumpărare, în funcție de gazda web pe care ați ales-o.Deci, găsiți o temă care se potrivește cu branding-ul dvs. și va permite editări mici pe drum.

Stați departe de teme gratuite

Cu toate acestea, Bracket atrage atenția asupra faptului că firmele nu aleg teme gratuite pentru site-urile lor, deoarece acestea nu sunt la fel de sigure ca cele pe care le achiziționați. Nu trebuie să fie o cheltuială imensă, dar chiar și o mică investiție într-o temă bună vă poate ajuta să păstrați siguranța site-ului dvs. de afaceri.

Adăugați o față

Unul dintre elementele comune ale multor site-uri populare de afaceri mici, conform lui Bracket, este o fotografie a fondatorului sau a echipei. Ea explică:

„De multe ori cu noi afaceri sau proprietari de site-uri, doresc să încerce și să facă afacerile lor să arate mari. Dar asta nu este întotdeauna benefic. O mulțime de clienți doresc să știe că există o persoană adevărată care va lucra cu ei. Așa că includerea unei fotografii bune a dvs. sau a echipei dvs. este aproape întotdeauna o idee bună. „

Spuneți o poveste personală

Un alt mod de a face oamenii să se simtă mai conectați la afacerea dvs. prin intermediul site-ului dvs. este să vă spuneți povestea. Bracket spune:

„Este foarte frumos să includeți o poveste despre dvs. sau de ce ați creat afacerea în primul rând, atâta timp cât acest motiv este ceva mai mult decât” a face bani „. Dacă ați început afacerea pentru a ajuta oamenii sau dacă a existat un anumit lucru care sa întâmplat, care a condus la ideea dvs. de afaceri, oamenii iubesc astfel de povesti.

Configurați ușor contactul

Cu excepții foarte limitate, fiecare site web de afaceri, indiferent de tipul sau mărimea acesteia, ar trebui să includă informații de contact. Aceasta poate fi o adresă de e-mail, un număr de telefon, o adresă, conturi sociale sau toate cele de mai sus. Cu cât mai multe modalități pe care le oferi oamenilor să vă contacteze, cu atât sunt mai multe șanse să se simtă confortabil contactând.

Includeți întotdeauna un formular de contact

Atunci când se decide ce tipuri de informații de contact trebuie furnizate, trebuie să fie întotdeauna inclus un formular de contact, spune Bracket. Uneori oamenii caută să intre în contact, dar nu au acces la programul lor principal de e-mail sau nu pot să facă clic pe link-ul dvs. de e-mail, indiferent de motiv. Un formular de contact îi ușurează pe oameni să trimită un mesaj indiferent unde se află sau ce fel de dispozitiv utilizează.

Păstrați elementele de design simple

Indiferent dacă lucrați cu un designer sau pur și simplu alegeți un șablon, nu mergeți prea nebun cu elemente de design diferite. Stick cu câteva culori sau texturi și nu adăugați prea multe fonturi diferite sau dimensiuni de tip.

Faceți textul ușor de citit

Din moment ce textul site-ului dvs. este probabil cel care oferă majoritatea informațiilor relevante vizitatorilor dvs., este important ca aceștia să-l poată citi. Semnele de bază, precum cele pe care designerul sau tema dvs. le pot sugera, sunt cele mai bune pentru citire. Deci, nu vă schimbați toate fonturile la litere fanteziste, doar pentru că credeți că arată grozav.

Adăugați imagini valoroase

Imaginile vizuale precum imaginile pot merge, de asemenea, un drum lung pentru a adăuga interes pentru primul site de afaceri. Unele idei pentru imagini relevante includ fotografii ale echipei, exemple ale muncii dvs. și chiar imagini de stoc relevante.

Evitați fotografiile ieftine din stoc

Cu toate acestea, o cantitate copleșitoare de fotografie de fotografie nu va adăuga nimic la primul dvs. site de afaceri. Deci, dacă nu sunteți dispus să faceți o mică investiție în imagini bune, ar fi mai bine să o ignorați. Bracket spune:

„Unii oameni văd alte site-uri care utilizează fotografii extraordinare și cred că” într-adevăr am nevoie de o fotografie aici „. Dar apoi nu vor să plătească nimic pentru fotografie, astfel încât acestea să se încheie cu una care nu arată nimic despre afacere, este de calitate scăzută și a fost văzută de o mie de ori. Dacă nu adaugă nimic la pagina dvs., este posibil să fiți mai bine fără nici o fotografie. „

Includeți mărturiile clienților

Experiențele clienților pot fi un alt element important al multor site-uri de afaceri. Dacă afacerea dvs. este nouă, lucrați mai întâi la obținerea unor mărturii de calitate, mai degrabă decât să publicați recomandări generice blande. Dar chiar și câteva blocuri de text de la clienți vă pot ajuta să vă creați credibilitatea.

Scout imagini bune

Includerea imaginilor cu aceste mărturii poate crește și mai mult prevalența acestora pe site-ul dvs. Dar s-ar putea să trebuiască să lucrezi la obținerea celor mai bune imagini posibile. Bracket explică:

„Am descoperit că, pentru clienții care doresc să includă fotografii cu lucruri precum mărturii, dacă întreabă clienții pentru fotografii, acestea tind să fie puțin camuflate pentru a le trimite. Dar dacă întreabă doar dacă pot folosi o fotografie de pe pagina lor LinkedIn sau o pot lua în timp ce se află într-un apel de vânzări, este mai probabil să se ducă la ea. Trebuie să le faceți foarte ușor. „

Adăugați elemente video atunci când este posibil

Puteți, de asemenea, să adăugați mărturii video sau alte tipuri de conținut video pe primul dvs. site de afaceri, dacă acestea sunt relevante pentru mesajul dvs. și de înaltă calitate.

Insistați pe un site mobil

Dar, indiferent de tipul de conținut pe care decideți să îl includeți pe site-ul dvs., asigurați-vă că site-ul în sine este prietenos sau receptiv. Având un site care nu este optimizat pentru mobil poate duce clienții departe, vă rănește SEO și arata neprofesional.

Cercetare SEO

SEO este un concept pe care trebuie să-l țineți minte pe tot parcursul rularea site-ului dvs. Designerul dvs. ar trebui să fie capabil să ajute cu elementele de bază la început. Dar, în timp, probabil că veți dori să vă educați despre unele dintre concepte, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință online.

Aflați cum mergeți

Odată ce primul dvs. site web de afaceri este live, procesul este departe de a se sfârși. Ați făcut un prim pas important. Dar site-ul unei companii nu este niciodată complet complet. Adăugați sau modificați elemente pe măsura creșterii și modificării afacerii dvs. Adaptați la lucruri precum SEO și modelele mobile. Și rețineți întotdeauna să vă păstrați nevoile clienților și doriți în minte când vine vorba de primul dvs. site de afaceri.

Acest articol apare într-o ediție a revistei Small Business Trends Magazine. Abonează-te la revista deastăzi. Și asigurați-vă că verificați edițiile arhivate ale revistei.

Importanta Web Site full Responsive

Cele mai multe companii au început să realizeze importanța spațiului mobil în ceea ce privește marketingul și vânzările. Din ce în ce mai mulți consumatori folosesc telefoanele inteligente și tabletele pentru a naviga și cumpăra de la distanță, iar companiile inteligente se bucură de această preferință tehnologică.

Cu toate acestea, este chiar mai important să vă optimizați eforturile online pentru dispozitive mobile decât credeți. Începând cu luna aprilie a anului trecut, Google a început să integreze site-urile web în procesul de clasificare și, conform Cisco Visual Network Index Global Mobile Data Forecast Update lansat în 2015, traficul mobil reprezintă acum mai mult de jumătate din întreaga utilizare a internetului, un număr care va crește cu siguranță în următorii ani.

Cu miliarde de oameni din întreaga lume care folosesc telefoanele mobile și Google Research, care arată că 72% dintre consumatori preferă site-uri mobile, întreprinderile care nu reușesc să se optimizeze ar putea să se situeze în spatele concurenților care sunt mai bine pregătiți să răspundă nevoilor clienților lor. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un site web receptiv, dacă doriți să păstrați consumatorii fericiți.

Problema este că optimizarea pentru mobil nu este ceea ce a fost odată. În zilele noastre, există pur și simplu prea multe dispozitive pentru a lua o abordare fragmentară pentru optimizarea paginilor pentru o vizualizare optimă. Ce pot face companiile pentru ca perspectiva optimizării pentru mobil să fie mai sustenabilă?

Dacă sunteți în căutarea de a profita de piața în plină creștere a vânzărilor de telefonie mobilă, este imperativ să aflați despre cea mai bună modalitate de optimizare a site-ului pentru toate dispozitivele mobile, tabletele și alte dispozitive mobile. Iată ce trebuie să știți despre trecutul și viitorul designului de web receptiv mobil.

Ce este un design Web mobil responsiv?

Conceptul de web design receptiv nu este greu de înțeles. Este o modalitate de a codifica paginile pentru o vizionare optimă, indiferent de dispozitiv sau dimensiunea ecranului utilizat. În trecut, acest lucru însemna ceva diferit de cel de astăzi în ceea ce privește abordarea și inițierea.

Odată la un moment dat – puțin mai puțin de un deceniu în urmă – Apple a lansat primul iPhone și a trimis unde de șoc prin intermediul industriei mobile. Deodată a existat un dispozitiv capabil să afișeze paginile web în întregime.

Nu numai că aceasta a generat o concurență aproape instantanee între producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de sisteme de operare, însă proprietarii afacerilor de gândire înainte au luat notă. Pe măsură ce dispozitivele mobile au continuat să se îmbunătățească, consumatorii au ajuns în mod natural la avantajele oferite de accesul la deplasare la tot conținutul online pe care anterior l-au vizionat pe dispozitivele computerizate staționare.

Creare site Bucuresti

Cea mai mare problemă, desigur, a fost că site-urile de pe vremea respectivă au fost concepute pentru a fi utilizate pe monitoare mari de calculatoare. Ele nu s-au afișat corect pe dispozitivele mobile mici, necesitând o cantitate incredibilă de mutare și redimensionare pentru a vizualiza și a interacționa cu ele.

Acesta este locul unde imaginea a fost recepționată de dispozitivele mobile. Cu atât de multe dispozitive diferite de pe piață, cu o gamă largă de dimensiuni de ecran, sisteme de operare și alte caracteristici și specificații, a devenit totul imposibil pentru proprietarii de afaceri să se optimizeze pentru fiecare dispozitiv.

Responsabilitatea codării de web design a fost dezvoltată pentru a ușura nevoia de a codifica manual fiecare dimensiune posibilă a ecranului și setarea la care spectatorii ar putea încerca să interfață cu un site web. Cu toate acestea, noile dispozitive care se lovesc de piață la viteze reduse, companiile nu mai pot permite să se bazeze pe codificarea „mobilă receptivă” învechită – designul web complet receptiv este calea spre viitor.

Ce este un Web Design complet receptiv?

Astăzi, codarea sa îmbunătățit până la punctul în care designul pe deplin sensibil optimizează afișarea site-ului pentru totul, de la computerele de acasă, la telefoanele mobile și tabletele, la noile tehnologii precum Apple Watch și sistemele de mașini conectate, de exemplu. Proiectarea site-urilor pe bază de dispozitive nu este doar un mod de gândire depășit, ci pur și simplu nu este o abordare eficientă a optimizării.

Design-ul web complet receptiv asigură că indiferent cine văd site-ul dvs. web, văd ce doriți să facă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează pentru a interconecta cu marca dvs. online. Codarea complet adaptabilă utilizează mai degrabă procente decât pixeli pentru a determina cum să afișați cel mai bine conținutul pe fiecare dispozitiv utilizat pentru a accesa o pagină web.

Care sunt beneficiile unui răspuns complet?

Creare site Bucuresti

Nu este greu de determinat cele mai importante beneficii ale utilizării unui design complet receptiv: acces și eficiență. Prin crearea unui site web care se adaptează în mod fluid dispozitivelor, permiteți accesul fiecărui utilizator la conținutul dvs., indiferent de tehnologia pe care o utilizează pentru a interacționa cu site-ul dvs. Web.

Optimizarea optimă oferă cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori, indiferent de ce dispozitive sunt folosite pentru a accesa site-ul dvs. Este, de asemenea, mai rentabilă decât optimizarea pentru fiecare dispozitiv mobil de pe piață separat, ceea ce este „răspunsul mobil” ca termen de origine. Suntem departe de acel moment, deoarece există pur și simplu prea multe moduri în care utilizatorii accesează site-urile web pentru a lua o abordare prin dispozitiv.

Mai degrabă decât să faceți în mod reactiv site-ul dvs. să arate bine doar pentru setările de top folosite pentru a accesa site-ul dvs., ne străduim să vă facem site-ul să arate excelent pe toate dispozitivele. Acest lucru se poate realiza numai prin designul web pe deplin receptiv.

sursa: devicesweb.com

Design & Dezvoltare site

Web design, creare si optimizare site web. Servicii suport dupa finalizarea site-ului: update site, creare pagini noi, adaugare functii noi, adaugare magazin online la site-ul creat.

Strategie & predictibilitate.

Servicii creare magazin / site de la zero, suport premium. Realizare site potrivit activitatii firmei dvs.

Visual & Design

Magazin optimizat pentru orice dispozitiv mobi sau fix – telefon mobil, tableta, PC si Smart Tv.

Dezvoltare

Orice magazin / site realizat de ewww poate fi dezvoltat in permanenta si optimizat!

UpDate & BackUp

Actualizare si backup pentru magazin-ul / site-ul creat, update & backup module si baze de date.

Pentru compania ta!

Creare site

Intretinere & Optimizare

S E O

Promovare

Gazduire

ReDesign

Magazin online

Teme

Portofoliu

Suport Premium

Compatibilitate extinsa

Simplu si rapid

ewww

Site-uri rapide si compatibile cu orice browser care conteaza: Chrome, Safari, Explorer, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Vivaldi.

Creare + Design • Intretinere + Optimizare

4.7

Integrare Social media

Portofoliu

Crestere importanta site prin sharing! Toate site-urile create de ewww au integrate solutii moderne de sharing in social media: facebook, twitter, instagram, linkedin

 

4.4

Oferim

Servicii creare site | Servicii creare magazin online | Servicii web design | Servicii SEO | Servicii de intretinere

Compatibil mobil

Design responsive compatibil cu dispozitivele mobile!

Mentenanta & SEO

Verificare periodica, update site si module.

Suport online

Suport premium pentru clienti.

Upgrade

Integrare functii noi pentru orice site creat.

Suport telefonic

Suport telefonic pentru activare functii noi. 

Data backups

BacUp site si baze de date.

Magazin Online

Adaugare sau creare magazin online la orice site realizat de ewww.ro

Anti SPAM

Blocare mesaje SPAM

ReDesign site vechi

Reconstructie si actualizare site + module

% wordpress

% wordpress din total site-uri in lume!

% Suport

Designul receptiv vă poate ajuta să rezolvați o mulțime de probleme pentru site-ul dvs. Acesta va face site-ul dvs. mobil, va îmbunătăți modul în care arată pe dispozitivele cu ecrane mari și mici și va crește timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site. De asemenea, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare.

Importanta unui site responsive

SEO reprezinta optimizarea motorului de cautare si este procesul de imbunatatire a site-ului in moduri care il ajuta sa se incadreze in rezultatele cautarii atunci cand utilizatorii cauta cuvinte si expresii specifice.

Dacă nu sunteți sigur de ce acest lucru contează, gândiți-vă cum găsiți în mod normal informațiile de care aveți nevoie în timpul vieții de zi cu zi.

Importanta SEO

Una dintre întrebările pe care le întrebăm adesea este: De ce să folosesc WordPress? Nu este site-ul meu vechi suficient de bun? De ce trebuie să trec la WordPress de pe altă platformă?Dacă întrebati asta, atunci sunteți la locul potrivit.

De ce wordpress?

Cunoașteți deja detaliile proiectului dvs.?

Acum puteti estima investitia pentru site sau magazin, la final puteti beneficia de solutii profesionale!