oferta creare site

Creare
WEB Site

Creare site-uri personalizate! Realizare site dupa o tema achizitionata! Creare site wordpress pentru: portofoliu, magazin online, site de prezentare… Pune pret pe calitate!

SERVICII WEB & DESIGN

Vanzare teme WEB, creare personalizata web site, optimizare site, optimizare si indexare SEO, abonamente de instalare si intretinere WEB SITE

k

Personalizare

Personalizarea oricarei teme cumparate sau creare de site de la zero.

Optimizare

Optimizarea site-ului prin instalarea de plugin-uri dedicate cresterii performantelor.

Blog / Proiecte

Publicare de articole, realizarea de proiecte noi, promovare social media, verificari SEO…

Creare web site

Solutii complete pentru domeniu web design, site-uri dedicate si creare site-uri la cerere.

Verificare / revizie

Verificari si revizii site periodic, rapoarte lunare despre statusul site-ului, actualizari structura.

Indexare SEO

Instalare de pluginuri SEO, strategie SEO, consultanta, inscriere in motoare de cautare.

Teme personalizate

Va punem la dispozitie teme personalizate cu servicii GRATUITE: instalare tema, creare a sase pagini, punerea site-ului in functiune si activarea acestuia.

Proiect design

%

Clienti multumimti

%

Disponibilitate

Pahare de cafea

Abonamente intretinere

Pentru orice tema achizitionata de la ewww.ro puteti beneficia de abonamente lunare de intretinere site!

Creare site personalizat

Proiecte mari de tip corporate sau private, realizare site-uri personalizate 100% pentru orice domeniu de activitate!

Pentru companii

Realizare website-uri complet personalizate potrivite clientilor tinta.

Cunoastem importanta realizari unui site „curat”, bine structurat, simplu dar eficient, functional 100% cu adrese de email profesionale tip office@siteultau.ro  formulare de contact functionale, posibilitati nelimitate de customizare…

  • Branding – 90%
  • UX Research – 77%
  • Interface Design – 85%

Rebranding companii, realizare design total imagine firma

Parteneri ewww.ro

Va punem la dispozitie si serviciile de imagistica, design industrial, creare identitate firma, animatii 2D si 3D, fotografiere profesionala, fotografie comerciala si de produs, realizare videoclip-uri de prezentare firma, produse sau servicii, servicii foto profesionale de tip corporate, casa de productie video, editare video  si realizare clip-uri  4K Cinematic, filmare si fotografiere aeriana cu drona….

Abonamente SEo

Acum aveti optiunea sa puneti in valoare site-ul facandul vizibil pe internet. Potentialii clienti vor vizita site-ul oferindule o experienta placuta!

%

Indexare

%

Clienti multumimti

%

Disponibilitate

%

Implicare

Hosting / gazduire site

Gazduire web la nivel profesional pe servere cu procesoare Intel E5 si stocare SSD pentru maxima performante si stabilitate

Stocare SSD Enterprise | 100% Uptime Garantat | Instant Activare Gazduire | SpamExperts Antivirus – Antispam | 10 Gbps Uplink Server | Serverele in | Bucuresti Romania | cPanel nelimitat | 30 de zile Garantie banii inapoi | Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide | Support 24/7 Rapid si prietenos | Protectie Automata DDOS, Flood | Gratuit Backup Zilnic, R1Soft | Abonament minim 12 luni | Spatiu server 7 GB SSD

Responsive web design

Importantanta unui site responsive

“Designul responsiv este o tehnică de web design și dezvoltare care creează un site sau un sistem care răspunde la dimensiunea ecranului unui utilizator. Designul responsiv va optimiza experiența de navigare a utilizatorului, prin crearea unei pagini web flexibile și receptive, optimizată pentru dispozitivul care o accesează. Utilizarea sporită a internetului și proliferarea aplicațiilor web pe tablete și dispozitive mobile a fost forța motrice a acestei dezvoltări.”

Michael Sanders

operation, blunet9.com

“Utilizarea sporită a internetului și proliferarea aplicațiilor web pe tablete și dispozitive mobile a fost forța motrice a acestei dezvoltări. În mod tradițional, utilizatorii ar fi redirecționați către un site specific dispozitivului, dar designul receptiv înseamnă că un site poate fi implementat pe toate dispozitivele.”

Michael Sanders

operation, blunet9.com

“A existat o schimbare distinctă a audienței față de navigarea pe dispozitive mobile și designul receptiv reprezintă cea mai simplă metodă de a ajunge la utilizatori pe mai multe dispozitive și asigură o experiență fără probleme a utilizatorilor. 2013 a fost considerat „Anul Designului Responsabil” și, cu preferința crescândă a cititorilor de a citi știri online pe mai multe dispozitive,designul receptiv devine din ce în ce mai important”

Michael Sanders

operation, blunet9.com

Un alt beneficiu al designului receptiv este faptul că utilizatorul are o experiență îmbunătățită a site-ului, deoarece nu este nevoie de redirecționare, utilizarea de foi de stil standardizate (CSS) pe diferite dispozitive și o abordare unificată de design va crea, de asemenea, un aspect consistent.

Michael Sanders

operation, blunet9.coms

Formular de contact
Say Hello!