Importanța SEO

Cît de importamt este SEO pentru site-ul dvs.? Daca este un site de prezentare sau portofoliu sau un magazin online, o indexare și optimizare SEO corectă este obligatorie!

Importanta SEO pentru WEB Site

Un aspect important al SEO este să faceți site-ul dvs. ușor atât pentru utilizatori, cât și pentru roboți de căutare pentru a înțelege. Deși motoarele de căutare au devenit din ce în ce mai sofisticate, ei încă nu pot vedea și înțelege o pagină web la fel ca un om. SEO ajută motoarele să afle ce reprezintă fiecare pagină și cum ar putea fi util pentru utilizatori.

Un argument comun împotriva SEO

Auzim frecvent afirmații precum:

„Niciun inginer inteligent nu ar construi vreodată un motor de căutare care să impună site-uri web să urmeze anumite reguli sau principii pentru a fi clasificate sau indexate. Oricine cu jumătate de creier ar dori un sistem care să poată căuta prin orice arhitectură, să analizeze orice cantitate complexă sau imperfectă cod și găsesc încă o modalitate de a reveni la cele mai relevante rezultate, și nu la cele care au fost „optimizate” de experți în marketing fără licitație. ”

Dar asteapta …

Imaginați-vă că ați postat online o imagine a câinelui dvs. de familie. Un om ar putea să o descrie ca fiind „un câine de culoare neagră, de dimensiuni medii, arată ca un laborator, care se joacă în parc”. Pe de altă parte, cel mai bun motor de căutare din lume ar încerca să înțeleagă fotografia oriunde în apropierea acestui nivel de sofisticare. Cum faceți un motor de căutare să înțeleagă o fotografie? Din fericire, SEO permite webmasterilor să furnizeze indicii pe care motoarele le pot utiliza pentru a înțelege conținutul. De fapt, adăugarea unei structuri adecvate conținutului dvs. este esențială pentru SEO.

Înțelegerea abilităților și limitărilor motoarelor de căutare vă permite să construiți, să formatați și să adnotați conținutul dvs. web într-un mod care să poată digera motoarele de căutare. Fără SEO, un site web poate fi invizibil pentru motoarele de căutare.

Limitele tehnologiei motoarelor de căutare

 

Motoarele de căutare principale funcționează pe aceleași principii, după cum se explică în Capitolul 1. Boot-urile de căutare automată accesează cu crawlere web-ul, urmează linkurile și indexează conținutul în bazele de date masive. Ei realizează acest lucru cu inteligență artificială orbitoare, dar tehnologia modernă de căutare nu este atotputernică. Există numeroase limitări tehnice care provoacă probleme semnificative atât în ceea ce privește incluziunea, cât și clasamentul. Am enumerat cele mai frecvente elemente de mai jos:

 

Probleme legate de crawling și de indexare

 

Formulare online: Motoarele de căutare nu sunt bune la completarea formularelor online (cum ar fi autentificarea) și, prin urmare, orice conținut conținut în spatele lor poate rămâne ascuns.

Pagini duplicate: Site-urile care utilizează un CMS (Content Management System) creează adesea versiuni duplicate ale aceleiași pagini; aceasta este o problemă majoră pentru motoarele de căutare care caută conținut complet original.

Blocat în cod: Erori în directivele de accesare a site-ului (robots.txt) pot duce la blocarea în întregime a motoarelor de căutare.

Structuri de link-uri necorespunzătoare: dacă structura de link-uri a unui site nu este ușor de înțeles pentru motoarele de căutare, este posibil ca acestea să nu atingă conținutul unui site web; sau, dacă este accesat cu crawlere, conținutul minim expus poate fi considerat neimportant de către indexul motorului.

Conținutul non-text: deși motoarele devin din ce în ce mai bune la citirea textului non-HTML, conținutul în format media bogat este încă dificil pentru analiza motoarelor de căutare.Aceasta include textul în fișiere Flash, imagini, fotografii, video, audio și conținut plug-in.

 

Probleme de potrivire a interogărilor cu conținutul

Termeni neobișnuiți: text care nu este scris în termenii obișnuiți pe care oamenii îl folosesc pentru a căuta. De exemplu, scrierea despre „unitățile de răcire a alimentelor” atunci când oamenii caută „frigidere”.

Limbile și subtilitățile de internaționalizare: De exemplu, „culoarea” vs. „culoarea”. Când sunteți îndoieli, verificați ce căutăm și căutați potriviri exacte în conținutul dvs.

Direcționarea necorespunzătoare în funcție de locații: direcționarea conținutului în limba polonă atunci când majoritatea persoanelor care ar vizita site-ul dvs. web provin din Japonia.

Semnale contextuale mixte : De exemplu, titlul postării pe blog este „cea mai bună cafenie din Mexic”, dar postul însuși este despre o stațiune de vacanță în Canada, care se întâmplă să servească o cafea minunată. Aceste mesaje mixte trimit semnale confuze către motoarele de căutare.

Asigurați-vă că conținutul dvs. este văzut

Obținerea detaliilor tehnice ale dezvoltării web potrivite pentru motoarele de căutare este importantă, dar odată ce elementele de bază sunt acoperite, trebuie să comercializați și conținutul. Motoarele singure nu au nici o formulă care să măsoare calitatea conținutului de pe web. În schimb, tehnologia de căutare se bazează pe valori relevante și importanță și măsoară aceste valori prin urmărirea a ceea ce fac oamenii: ceea ce descoperă, reacționează, comentează și leagă. Deci, nu puteți să construiți un site web perfect și să scrieți conținut extraordinar; trebuie, de asemenea, să obțineți acel conținut partajat și vorbit.

 

 

În mod constant schimbarea SEO

 

Când marketingul de căutare a început la mijlocul anilor 1990, trimiterea manuală, eticheta meta-cuvintelor cheie și umplutura de cuvinte cheie au fost toate părțile obișnuite ale tacticii necesare pentru a se clasifica bine. În 2004, legarea bombardamentelor cu textul de ancorare, cumpărarea de hoarde de link-uri de la injectoare automate de comentarii pe blog-uri, precum și construirea de ferme de interconectare a site-urilor web ar putea fi folosite pentru trafic. În 2011, marketingul social media și includerea în căutarea verticală sunt metode de bază pentru efectuarea optimizării motorului de căutare. Motoarele de căutare și-au rafinat algoritmii împreună cu această evoluție, astfel încât multe dintre tacticile care au funcționat în 2004 pot afecta SEO astăzi.

Viitorul este incert, dar în lumea căutării, schimbarea este o constantă. Din acest motiv, marketingul de căutare va continua să fie o prioritate pentru cei care doresc să rămână competitivi pe web. Unii au susținut că SEO este mort, sau că SEO reprezintă spam. După cum o vedem, nu este nevoie de altă apărare decât logica simplă: site-urile concurează pentru atenție și plasare în motoarele de căutare, iar cei care au cunoștințele și experiența de a îmbunătăți clasarea site-ului lor vor beneficia de creșterea traficului și a vizibilității.

 

Sursa: Rand Fishkin și personalul Moz

%

Search Traffic

%

Conversion Rate

Top 5 Keywords

%

Online Leads

Design flexibil

Toate temele noastre pot fi adaptate la design-ul dorit.

Design Agency

Design interior & exterior

Corporate Landing

Servicii web & tehnic

Non-Profit Website

Food & NonFood

{

Vanzari teme site-uri, abonamente de intretinere site, abonamente de optimizare SEO si hosting

ewww.ro

web design, Iasi

Let's Work Together!

Themes optimized sites for the retina screen. Install theme, maintenance, SEO optimization and hosting

Location

Iasi, Romania

0753 376 987

office@ewww.ro