oferta magazin online

ewww clean SHOP creating

Importanța comerțului electronic și a cumpărăturilor online și de ce să vindeți online.

Din cauza numeroaselor avantaje și avantaje, tot mai mulți oameni spun că preferă cumpărăturile online peste cumpărăturile convenționale în aceste zile.Procesul decizional al cumpărătorului sa schimbat dramatic în ultimii ani.Cumpărătorii efectuează cercetări online extinse înainte de a vorbi vreodată cu o persoană de vânzări. Cumpărătorii fac, de asemenea, achiziții mai directe online și prin telefonul smartphone, fără să pătrundă niciodată în locații tradiționale de cărămidă și mortar. Internetul face afaceri mult mai ușor și mai rapid. Aceasta a condus la schimbări în modul în care oamenii fac afaceri cu o tendință de creștere rapidă la nivel mondial a comerțului online sau a comerțului electronic.

Mulți oameni din întreaga lume preferă să cumpere dintr-un magazin online și să cumpere produse de la mai multe branduri și companii pe care nu le pot găsi sau care nu sunt disponibile pentru cumpărare în țările lor de origine. În zilele noastre, și cu ajutorul noii tehnologii și sprijinul internetului, oamenii din întreaga lume au început să cumpere articole online, pur și simplu, stând în casele lor.Achiziționarea de produse și produse prin intermediul Web-ului este o sarcină foarte ușoară de făcut. Acum joacă un rol foarte important în viața fiecăruia, în special în rândul persoanelor în vârstă, precum și al persoanelor cu un program de viață foarte ocupat. Oferă un serviciu foarte confortabil clienților săi, fiind capabil să salveze articolul în punga de cumpărături personale și să-l cumpere mai târziu. Cumpărăturile pe Web funcționează pur și simplu pentru persoanele care au un card de credit valabil, un card de debit sau un cont bancar de internet.

Vânzarea online directă mărește aria de acoperire a companiei care alege sa vinda produsele si online. Cu un magazin online, profiturile dvs. nu mai sunt limitate de numărul de clienți care vă pot vizita fizic locația de cărămidă și mortar. Puteți să vindeți în orașe, state și chiar transfrontaliere, eliminând toate limitările geografice. Magazinul dvs. online vă permite, de asemenea, să satisfaceți cumpărătorii care consideră că este mai convenabil să răsfoiți și să cumpărați în momente când locațiile de vânzare cu amănuntul nu sunt în mod tradițional deschise. Cumpărăturile on-line pot economisi timp atât pentru cumpărător, cât și pentru comerciant, reducând apelurile telefonice cu privire la disponibilitate, specificații, ore de funcționare sau alte informații ușor de găsit pe paginile companiei și ale produselor.

Există o mulțime de motive pentru care clienții de astăzi preferă cumpărăturile online:

  1. Comoditate. Confortul este cel mai mare avantaj. În cazul în care doriti sa comandati ceva din patul tau confortabil la miezul nopții în timp ce vă aflați în pijama? Nu există linii telefonice care sa va puna in așteptare sau asistenți de magazin să aștepte pentru a vă ajuta cu achizițiile dvs., și vă puteți face cumpărături în câteva minute. Magazinele online ne oferă posibilitatea de a face cumpărături non-stop și ne recompensează cu o experiență de cumpărături fără poluare. Nu există un loc mai bun pentru a cumpăra produse informative, cum ar fi cărți electronice, care vă sunt disponibile instantaneu, de îndată ce plata va trece. Articolele descărcate achiziționate online elimină necesitatea pentru orice fel de bunuri materiale, de asemenea, care ajută la mediul înconjurător!
  2. Puteți trimite cadouri mai ușor. Trimiterea cadourilor rudelor și prietenilor este ușoară, indiferent unde sunt. Acum, nu este nevoie să faceți distanța o scuză pentru că nu trimiteți un cadou în ocazii precum aniversări, nunți, aniversări, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, Ziua Tatălui și așa mai departe.
  3. Compararea prețurilor. Compararea și cercetarea produselor și a prețurilor lor este mult mai ușoară pe internet. De asemenea, avem abilitatea de a împărtăși informații și comentarii cu alți cumpărători care au experiență de primă mână cu un produs sau un comerciant cu amănuntul.
  4. Nici o mulțime aglomerata. Dacă sunteți ca mine, urați aglomeratia când faceți cumpărături. În special în timpul festivalurilor sau evenimentelor speciale, acestea pot fi o durere mare de cap. De asemenea, ea tinde să fie mai haotică atunci când există mai multe mulțimi și acest lucru uneori ne face să ne grăbim sau să ne grăbim. Câștigătorii, enervantii și oamenii mirositori mă enervează și când mă duc la cumpărături. În plus, parcarea devine o problemă enormă. Toate aceste probleme pot fi evitate atunci când cumpărăți online.
  5. Nu este nevoie să călătoriți. De obicei, oamenii nu-și doresc drumuri lungi pentru a obține ceea ce vor. Desigur, nimic nu poate concura cu experiența de a merge la un boutique și de a cumpăra ceea ce vrei, dar în mod normal, oamenii pur și simplu nu vor să călătorească. De obicei, clienții nu părăsesc magazinele pe care ar dori să le viziteze, dar astăzi au opțiunea de a vizita magazinul online.

   Deci, am dat suficiente motive pentru a alege cumpărăturile online peste cumpărăturile convenționale sau sa treci la un alt nivel si sa alegi: creare magazin online ? Dacă dvs. sau afacerea dvs. sunteți în căutarea unei solutii online, nu ezitați să contactați office@ewww.ro și să discutam la o ceașcă de cafea!

Realizare Site / MAGAZIN OnLine

Cat costa?

Estimeaza investitia!

Ai intrebari?

Solicita suport!

Compatibil mobil

Optimizare & SEO

Magazin online responsive!

   Comanda un magazin online vizibil pe orice dispozitiv (mobil / fix: desktop – tableta – smartphone).

Creare magazin online de la zero.*

Adaugare magazin online la un site existent.**

NOTA

* – Crearea unui magazin online presupune si realizare unui   site. Pentru a comanda realizarea magazinului trebuie mai intai sa comandati site-ul iar la ultimul pas din formularul de comanda bifati si „realizare magazin online” iar daca este cazul comandati si „configurare magazin online”.

** – Puteti comanda un magazin online doar daca site-ul a fost sau urmeaza sa fie creat de ewww.ro

despre noi

Creare site, firma web design, realizare site. Site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa, site-uri de cupoane…
ewww.ro Iasi – Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare online.

Oferim Pachet de Identitate ce curpinde Logo, Cărți de vizită, Grafică calendar, Grafică pixuri, Semnătuă electronică etc și Manual de Identitate care cuprinde reguli de folosire a logo-ului sau culori.
Servicii de Naming creative, cu proces de creare pentru nume sau slogan. Realizăm site-ul tău, optimizat atât pentru Desktop, cât și pentru dispozitivele Mobile, indiferent dacă este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online.

Îți oferim Servicii Web ce curpind: Domenii (.ro, .com etc), Hosting (găzduire site), Mentenanță site (actualizări, adăugare conținut etc), Certificat de securitate SSL și Website Upgrade. Abonamente de intretinere / mentenanta siteuri, optimizare site, optimizare SEO, campanii promotionale pe facebook …

Realizăm servicii de grafică creative pentru compania ta cu Broșuri, Etichete Produse, Bannere Print/Web, Colare Mașini, Afișe, Meniuri Restaurante etc. Îți promovăm startup-ul prin campanii de Google Adwords, Facebook Ads, Administrare pagini Social – Media, Email Marketing, Advertoriale și Comunicate de presă.

Optimizăm site-ul astfel încât acesta să apară pe primele rezultete în căutările organice din Google: creare site web, website modern, web site full responsev, web design, realizare site wordpress. ewww.ro pune pret pe calitate!

Hosting, promovare SEO in google, creare site, creare website, creare web site, creare site iasi, Iasi, web design, SEO, optimizare SEO, indexare google, indexare, google, campanii promo facebook, facebook, optimizare site iasi, optimizare, site, web, ewww, ewww iasi, grafica web, grafica si design, online, siteuri web, vanzare siteuri, tema website

Oferta magazin online

Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | Oferta magazin online | 

Importanta Web Site full Responsive

Cele mai multe companii au început să realizeze importanța spațiului mobil în ceea ce privește marketingul și vânzările. Din ce în ce mai mulți consumatori folosesc telefoanele inteligente și tabletele pentru a naviga și cumpăra de la distanță, iar companiile inteligente se bucură de această preferință tehnologică.

Cu toate acestea, este chiar mai important să vă optimizați eforturile online pentru dispozitive mobile decât credeți. Începând cu luna aprilie a anului trecut, Google a început să integreze site-urile web în procesul de clasificare și, conform Cisco Visual Network Index Global Mobile Data Forecast Update lansat în 2015, traficul mobil reprezintă acum mai mult de jumătate din întreaga utilizare a internetului, un număr care va crește cu siguranță în următorii ani.

Cu miliarde de oameni din întreaga lume care folosesc telefoanele mobile și Google Research, care arată că 72% dintre consumatori preferă site-uri mobile, întreprinderile care nu reușesc să se optimizeze ar putea să se situeze în spatele concurenților care sunt mai bine pregătiți să răspundă nevoilor clienților lor. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un site web receptiv, dacă doriți să păstrați consumatorii fericiți.

Problema este că optimizarea pentru mobil nu este ceea ce a fost odată. În zilele noastre, există pur și simplu prea multe dispozitive pentru a lua o abordare fragmentară pentru optimizarea paginilor pentru o vizualizare optimă. Ce pot face companiile pentru ca perspectiva optimizării pentru mobil să fie mai sustenabilă?

Dacă sunteți în căutarea de a profita de piața în plină creștere a vânzărilor de telefonie mobilă, este imperativ să aflați despre cea mai bună modalitate de optimizare a site-ului pentru toate dispozitivele mobile, tabletele și alte dispozitive mobile. Iată ce trebuie să știți despre trecutul și viitorul designului de web receptiv mobil.

Ce este un design Web mobil responsiv?

Conceptul de web design receptiv nu este greu de înțeles. Este o modalitate de a codifica paginile pentru o vizionare optimă, indiferent de dispozitiv sau dimensiunea ecranului utilizat. În trecut, acest lucru însemna ceva diferit de cel de astăzi în ceea ce privește abordarea și inițierea.

Odată la un moment dat – puțin mai puțin de un deceniu în urmă – Apple a lansat primul iPhone și a trimis unde de șoc prin intermediul industriei mobile. Deodată a existat un dispozitiv capabil să afișeze paginile web în întregime.

Nu numai că aceasta a generat o concurență aproape instantanee între producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de sisteme de operare, însă proprietarii afacerilor de gândire înainte au luat notă. Pe măsură ce dispozitivele mobile au continuat să se îmbunătățească, consumatorii au ajuns în mod natural la avantajele oferite de accesul la deplasare la tot conținutul online pe care anterior l-au vizionat pe dispozitivele computerizate staționare.

Cea mai mare problemă, desigur, a fost că site-urile de pe vremea respectivă au fost concepute pentru a fi utilizate pe monitoare mari de calculatoare. Ele nu s-au afișat corect pe dispozitivele mobile mici, necesitând o cantitate incredibilă de mutare și redimensionare pentru a vizualiza și a interacționa cu ele.

Acesta este locul unde imaginea a fost recepționată de dispozitivele mobile. Cu atât de multe dispozitive diferite de pe piață, cu o gamă largă de dimensiuni de ecran, sisteme de operare și alte caracteristici și specificații, a devenit totul imposibil pentru proprietarii de afaceri să se optimizeze pentru fiecare dispozitiv.

Responsabilitatea codării de web design a fost dezvoltată pentru a ușura nevoia de a codifica manual fiecare dimensiune posibilă a ecranului și setarea la care spectatorii ar putea încerca să interfață cu un site web. Cu toate acestea, noile dispozitive care se lovesc de piață la viteze reduse, companiile nu mai pot permite să se bazeze pe codificarea „mobilă receptivă” învechită – designul web complet receptiv este calea spre viitor.

Ce este un Web Design complet receptiv?

Astăzi, codarea sa îmbunătățit până la punctul în care designul pe deplin sensibil optimizează afișarea site-ului pentru totul, de la computerele de acasă, la telefoanele mobile și tabletele, la noile tehnologii precum Apple Watch și sistemele de mașini conectate, de exemplu. Proiectarea site-urilor pe bază de dispozitive nu este doar un mod de gândire depășit, ci pur și simplu nu este o abordare eficientă a optimizării.

Design-ul web complet receptiv asigură că indiferent cine văd site-ul dvs. web, văd ce doriți să facă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează pentru a interconecta cu marca dvs. online. Codarea complet adaptabilă utilizează mai degrabă procente decât pixeli pentru a determina cum să afișați cel mai bine conținutul pe fiecare dispozitiv utilizat pentru a accesa o pagină web.

Care sunt beneficiile unui răspuns complet?

Nu este greu de determinat cele mai importante beneficii ale utilizării unui design complet receptiv: acces și eficiență. Prin crearea unui site web care se adaptează în mod fluid dispozitivelor, permiteți accesul fiecărui utilizator la conținutul dvs., indiferent de tehnologia pe care o utilizează pentru a interacționa cu site-ul dvs. Web.

Optimizarea optimă oferă cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori, indiferent de ce dispozitive sunt folosite pentru a accesa site-ul dvs. Este, de asemenea, mai rentabilă decât optimizarea pentru fiecare dispozitiv mobil de pe piață separat, ceea ce este „răspunsul mobil” ca termen de origine. Suntem departe de acel moment, deoarece există pur și simplu prea multe moduri în care utilizatorii accesează site-urile web pentru a lua o abordare prin dispozitiv.

Mai degrabă decât să faceți în mod reactiv site-ul dvs. să arate bine doar pentru setările de top folosite pentru a accesa site-ul dvs., ne străduim să vă facem site-ul să arate excelent pe toate dispozitivele. Acest lucru se poate realiza numai prin designul web pe deplin receptiv.

sursa: devicesweb.com

Căutări referitoare la realizare magazin online

Design & Dezvoltare site

Web design, creare si optimizare site web. Servicii suport dupa finalizarea site-ului: update site, creare pagini noi, adaugare functii noi, adaugare magazin online la site-ul creat.

Strategie & predictibilitate.

Servicii creare magazin / site de la zero, suport premium. Realizare site potrivit activitatii firmei dvs.

Visual & Design

Magazin optimizat pentru orice dispozitiv mobi sau fix – telefon mobil, tableta, PC si Smart Tv.

Dezvoltare

Orice magazin / site realizat de ewww poate fi dezvoltat in permanenta si optimizat!

UpDate & BackUp

Actualizare si backup pentru magazin-ul / site-ul creat, update & backup module si baze de date.

Pentru compania ta!

Creare site

Intretinere & Optimizare

S E O

Promovare

Gazduire

ReDesign

Magazin online

Teme

Portofoliu

Suport Premium

Compatibilitate extinsa

Simplu si rapid

ewww

Site-uri rapide si compatibile cu orice browser care conteaza: Chrome, Safari, Explorer, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Vivaldi.

Creare + Design • Intretinere + Optimizare

4.7

Integrare Social media

Portofoliu

Crestere importanta site prin sharing! Toate site-urile create de ewww au integrate solutii moderne de sharing in social media: facebook, twitter, instagram, linkedin

 

4.4

Oferim

Servicii creare site | Servicii creare magazin online | Servicii web design | Servicii SEO | Servicii de intretinere

Compatibil mobil

Design responsive compatibil cu dispozitivele mobile!

Mentenanta & SEO

Verificare periodica, update site si module.

Suport online

Suport premium pentru clienti.

Upgrade

Integrare functii noi pentru orice site creat.

Suport telefonic

Suport telefonic pentru activare functii noi. 

Data backups

BacUp site si baze de date.

Magazin Online

Adaugare sau creare magazin online la orice site realizat de ewww.ro

Anti SPAM

Blocare mesaje SPAM

ReDesign site vechi

Reconstructie si actualizare site + module

% wordpress

% wordpress din total site-uri in lume!

% Suport

Designul receptiv vă poate ajuta să rezolvați o mulțime de probleme pentru site-ul dvs. Acesta va face site-ul dvs. mobil, va îmbunătăți modul în care arată pe dispozitivele cu ecrane mari și mici și va crește timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site. De asemenea, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare.

Importanta unui site responsive

SEO reprezinta optimizarea motorului de cautare si este procesul de imbunatatire a site-ului in moduri care il ajuta sa se incadreze in rezultatele cautarii atunci cand utilizatorii cauta cuvinte si expresii specifice.

Dacă nu sunteți sigur de ce acest lucru contează, gândiți-vă cum găsiți în mod normal informațiile de care aveți nevoie în timpul vieții de zi cu zi.

Importanta SEO

Una dintre întrebările pe care le întrebăm adesea este: De ce să folosesc WordPress? Nu este site-ul meu vechi suficient de bun? De ce trebuie să trec la WordPress de pe altă platformă?Dacă întrebati asta, atunci sunteți la locul potrivit.

De ce wordpress?

Cunoașteți deja detaliile proiectului dvs.?

Acum puteti estima investitia pentru site sau magazin, la final puteti beneficia de solutii profesionale!