Coffee House

Servim cu mandrie din 2013
Shop

The Best Coffee Shop

În Statele Unite, acest termen se poate referi la un restaurant informal, care oferă o gamă diferită de mese calde și care face la comandă sandvișuri.

Coffee Bean

cafea boabe

Coffee Bean

capuchino

Coffee Bean

cafea custom

cafeneaua ta

 

Cafeneaua este un local public de dimensiuni mici sau mijlocii unde se servește pe lângă cafea, produs de la care își dobândește și numele, băuturi alcoolice, ceaiuri, băuturi răcoritoare, prăjituri și gustări rapide. Termenul de „cafenea” provine din cuvântul grecesc kafenés .

 

Great Coffee

Primele cafenele au început a fi deschise în jurul anului 1550, în Istanbul, apoi numărul lor a crescut într-un ritm destul de rapid. Acestea erau puncte de întâlnire ale turcilor, locuri în care bărbații se întâlneau pentru a discuta și a ieși din cotidian. Sultanii au încercat, în unele rânduri, să desființeze cafenele, dar acest lucru prejudicia strângerea taxelor obținute din comerțul cu cafea. În scurt timp, cafenelele au devenit un lucru comun în întreaga Turcie, dar și în teritoriile cucerite de aceștia. În Europa Apuseană, aceste localuri turcești au intrat prin filiera austro-ungară, imperiu care era un mediator între Sfântul Imperiu Roman și Imperiul Otoman. Una dintre primele cafenele turcești din Europa Apuseană a fost La Bottega del Caffé care a ființat în Veneția după anul 1624.

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York

Alege alta tema

www.ewww.ro

+40753 376 987

Solicita suport

www.ewww.ro

+40753 376 987

Comanda servicii ewww.ro | office@ewww.ro | 0753 376 987comanda tema
+