espresso FRANCEZ

Un ghid pentru fabricarea cafelei perfecte
Start

O introducere

Cafeneaua pariziană deservește ca un centru social și culinar al vieții în Paris. Aceasta și-a schimbat înfățișarea de la un secol la altul, cea mai veche cafenea pariziană în funcțiune fiind Procope Café, din Rue Ancienne Comédie 13, și datează din 1686.

Cafenelele pariziene nu sunt, însă, magazine de cafea. Ele sunt, în general, un fel de restaurante, cu meniuri, mese pentru orice moment al zilei, un bar complet și chiar o selecție de vin.

What you’ll Need

Coffee
French press
Grinder
Kettle

Brew Time

4min

Step 1

Cafeaua este o băutură de culoare neagră ce conține cafeină și care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate.

Step 2

Boabele de cafea sunt fructele arborilor de cafea din familia Rubiaceae, genul Coffea, cu două varietăți mai importante: Coffea arabica și Coffea robusta (Coffea canephora).

Step 3

Coffea arabica furnizează sorturile cu aromele cele mai fine, pe când Coffea robusta este mai amară și mai puțin aromată.

Step 4

Calitatea cafelei este influențată de locul de cultivare, depozitare și procesul de torefiere a boabelor de cafea.

Enjoy!

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Address

543 TN, doula street
NY, New York

Comanda servicii ewww.ro | [email protected] | 0753 376 987comanda tema
+