Creare site-uri web profesionale

Creare site-uri web profesionale

Solutii complete: Web – Design – Site

Creare web site -uri cu tematica, web design. Stabileste o tema pentru site-ul tau si modifica dupa preferinte sau comandati un site personalizat.

Oferim abonamente de intretinere site si abonamente SEO

Solicita ofertaTeme website

Site realizat de ewww.ro

Website Profesional

www.iasiclean.ro

Site-ul a fost realizat de ewww.ro si beneficiaza de:

 • intretinere PREMIUM
 • update
 • SEO
 • optimizare dispozitive mobile

Dezvoltare Website

Website livrat la cheie, 100% functional

Vanzare teme WEB, creare personalizata web site, optimizare site, optimizare si indexare SEO, abonamente de instalare si intretinere WEB SITE

Website Design

Servicii complete

Solutii complete pentru domeniu web design, site-uri dedicate si creare site-uri la cerere. Personalizarea oricarei teme cumparate sau creare de site de la zero. Instalare de pluginuri SEO, strategie SEO, consultanta, inscriere in motoare de cautare…

 

my services

Website Design

Creare site-uri personalizate! Realizare site dupa o tema achizitionata! Creare site wordpress pentru: portofoliu, magazin online, site de prezentare.

Website Design

Creare site-uri personalizate! Realizare site dupa o tema achizitionata! Creare site wordpress pentru: portofoliu, magazin online, site de prezentare… Pune pret pe calitate!

Vanzare teme WEB

Vanzare teme WEB, creare personalizata web site, optimizare site, optimizare si indexare SEO, abonamente de instalare si intretinere WEB SITE

Verificare / revizie

Verificari si revizii site periodic, rapoarte lunare despre statusul site-ului, actualizari structura.

Website Development

Alegeti o tema si noi o personalizam asa cum doriti sau creem o tema / site adaptat cerintelor dvs. Suport online si telefonic.

Editare continut site

Creare si editare pagini site, editare de imagini pentru site, creare animatii 2D si 3D, instalare de plugin-uri pentru optimizare site, adaugare module SEO, inscriere site in GOOGLE…

Intretinere website

Update saptamanal, verificare functionalitate site, suport tehnic

Servicii post creare site

Suport online si telefonic, modificari de continut site, adaugari ulterioare de noi atribute 9pagini, formulare comanda, calculatoare pret, magazin online…)

My Process

Define

Aenean eu leo quam. ornare sem lacinia quam venenatis. Nullam quis risus eget urna mollis ornare

Design

Aenean eu leo quam. ornare sem lacinia quam venenatis. Nullam quis risus eget urna mollis ornare

Refine

Aenean eu leo quam. ornare sem lacinia quam venenatis. Nullam quis risus eget urna mollis ornare

Build

Aenean eu leo quam. ornare sem lacinia quam venenatis. Nullam quis risus eget urna mollis ornare

Sunteți gata ca ideea să prinda viață?

I'm Available for Hire or Freelance
Get a Free QuoteMy Portfolio

About Me

Hello! I’m Dave. I’ve Been Building Websites for 16 Years

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

 • Web Development
 • Web Design
 • SEO & Social

Years of Experience

Independent Projects

Team Projects

Experience

 • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
 • Vestibulum auctor dapibus neque.
 • Nunc dignissim risus id metus.
 • Cras ornare tristique elit.
 • Vivamus vestibulum ntulla nec ante

Education

 • Vestibulum commodo felis quis tortor.
 • Ut aliquam sollicitudin leo.
 • Cras iaculis ultricies nulla

Recognition

 • Nullam quis risus eget urna mollis
 • Aliquam tincidunt mauris eu.
 • Vestibulum auctor dapibus neque.
 • Nunc dignissim risus id metus.
 • Cras ornare tristique elit.
 • Vivamus vestibulum ntulla nec.
 • Praesent placerat risus quis.
 • Fusce pellentesque

Creare site web magazin online Adjud

Site. Magazin onLine. SEOewwwCreare site web magazin online AdjudDescopera Adjud, un oras plin de obiective importante, cazare si restaurante delicioase, toate la un pas de distanta! Situat la poalele Carpatilor, Adjud este un oras fermecator, cu o istorie bogata si o...

Creare site web magazin online Alba Iulia

Site. Magazin onLine. SEOewwwCreare site web magazin online Alba IuliaDescopera Alba Iulia, un oras istoric, cu obiective importante, cazare si restaurante de calitate, amplasat intr-o asezare geografica impresionanta. Alba Iulia este cunoscuta ca fiind locul unde s-a...

Optimizare SEO Iasi

Optimizare SEO Iasi Importanța SEO pentru site Dintr-un alt articol ati aflat importanta SEO pentru site, revin deorece consider ca acest aspect este foarte important pentru un site si pentru afacerea legata de acesta. Configurarea site-urilor WordPress este ușoară,...

„Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.”

Dave Walsh

„Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.”

Jason Smith

„Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.”

Brianna Thorn

Ready to Start a Project?

I'm Available for Hire or Freelance

 

Get In Touch
Despre noi

Creare site web, firma web design, realizare site. Site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa, site-uri de cupoane…

ewww.ro Iasi – Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare online. Oferim Pachet de Identitate ce curpinde Logo, Cărți de vizită, Grafică calendar, Grafică pixuri, Semnătuă electronică etc și Manual de Identitate care cuprinde reguli de folosire a logo-ului sau culori.

Servicii de Naming creative, cu proces de creare pentru nume sau slogan. Realizăm site-ul tău, optimizat atât pentru Desktop, cât și pentru dispozitivele Mobile, indiferent dacă este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online.

Îți oferim Servicii Web ce curpind: Domenii (.ro, .com etc), Hosting (găzduire site), Mentenanță site (actualizări, adăugare conținut etc), Certificat de securitate SSL și Website Upgrade.

creare site web

Realizăm servicii de grafică creative pentru compania ta cu Broșuri, Etichete Produse, Bannere Print/Web, Colare Mașini, Afișe, Meniuri Restaurante etc. Îți promovăm startup-ul prin campanii de Google Adwords, Facebook Ads, Administrare pagini Social – Media, Email Marketing, Advertoriale și Comunicate de presă. Optimizăm site-ul astfel încât acesta să apară pe primele rezultete în căutările organice din Google.

cr eare site web,Creare site, web design, realizare web site, realizare site, realizare website, creare websiteuri, creare web siteuri, web design, SEO, marketing online, web, web design, design, webdesign, ewww, Iasi, creare site Iasi, creare site ieftin, wordpress, creare site wordpress,

Servicii online

Ewww.ro ofera toate serviciile de creare site web online. Oferim prin parteneri si servicii de fotografiere, filmare, productie video publicitara, editare foto / video, creare grafica 2D & 3D, filmare si fotografiere aeriana (drona).

Solutii complete: Web / Design / Site

 • Preluare comanda de la client online si livrare online!
 • creare web site la comanda sau dupa tema disponibila.
 • optimizare site, configurare site si plugin-uri
 • creare de adrese de email de tip profesional: office@siteultau.ro
 • configurare SEO in site
 • indexare SEO in GOOGLE | BING | Yandex
 • abonamente de intretinere / optimizare pentru site-ul tau
 • hosting pe servere SSD

Importanta SEO pentru WEB Site

Un aspect important al SEO este să faceți site-ul dvs. ușor atât pentru utilizatori, cât și pentru roboți de căutare pentru a înțelege. Deși motoarele de căutare au devenit din ce în ce mai sofisticate, ei încă nu pot vedea și înțelege o pagină web la fel ca un om. SEO ajută motoarele să afle ce reprezintă fiecare pagină și cum ar putea fi util pentru utilizatori.

Un argument comun împotriva SEO

Auzim frecvent afirmații precum:

„Niciun inginer inteligent nu ar construi vreodată un motor de căutare care să impună site-uri web să urmeze anumite reguli sau principii pentru a fi clasificate sau indexate. Oricine cu jumătate de creier ar dori un sistem care să poată căuta prin orice arhitectură, să analizeze orice cantitate complexă sau imperfectă cod și găsesc încă o modalitate de a reveni la cele mai relevante rezultate, și nu la cele care au fost „optimizate” de experți în marketing fără licitație. ”

Dar asteapta …

Imaginați-vă că ați postat online o imagine a câinelui dvs. de familie. Un om ar putea să o descrie ca fiind „un câine de culoare neagră, de dimensiuni medii, arată ca un laborator, care se joacă în parc”. Pe de altă parte, cel mai bun motor de căutare din lume ar încerca să înțeleagă fotografia oriunde în apropierea acestui nivel de sofisticare. Cum faceți un motor de căutare să înțeleagă o fotografie? Din fericire, SEO permite webmasterilor să furnizeze indicii pe care motoarele le pot utiliza pentru a înțelege conținutul. De fapt, adăugarea unei structuri adecvate conținutului dvs. este esențială pentru SEO.

Înțelegerea abilităților și limitărilor motoarelor de căutare vă permite să construiți, să formatați și să adnotați conținutul dvs. web într-un mod care să poată digera motoarele de căutare. Fără SEO, un site web poate fi invizibil pentru motoarele de căutare.

Limitele tehnologiei motoarelor de căutare

 

Motoarele de căutare principale funcționează pe aceleași principii, după cum se explică în Capitolul 1. Boot-urile de căutare automată accesează cu crawlere web-ul, urmează linkurile și indexează conținutul în bazele de date masive. Ei realizează acest lucru cu inteligență artificială orbitoare, dar tehnologia modernă de căutare nu este atotputernică. Există numeroase limitări tehnice care provoacă probleme semnificative atât în ceea ce privește incluziunea, cât și clasamentul. Am enumerat cele mai frecvente elemente de mai jos:

 

Probleme legate de crawling și de indexare

 

Formulare online: Motoarele de căutare nu sunt bune la completarea formularelor online (cum ar fi autentificarea) și, prin urmare, orice conținut conținut în spatele lor poate rămâne ascuns.

Pagini duplicate: Site-urile care utilizează un CMS (Content Management System) creează adesea versiuni duplicate ale aceleiași pagini; aceasta este o problemă majoră pentru motoarele de căutare care caută conținut complet original.

Blocat în cod: Erori în directivele de accesare a site-ului (robots.txt) pot duce la blocarea în întregime a motoarelor de căutare.

Structuri de link-uri necorespunzătoare: dacă structura de link-uri a unui site nu este ușor de înțeles pentru motoarele de căutare, este posibil ca acestea să nu atingă conținutul unui site web; sau, dacă este accesat cu crawlere, conținutul minim expus poate fi considerat neimportant de către indexul motorului.

Conținutul non-text: deși motoarele devin din ce în ce mai bune la citirea textului non-HTML, conținutul în format media bogat este încă dificil pentru analiza motoarelor de căutare.Aceasta include textul în fișiere Flash, imagini, fotografii, video, audio și conținut plug-in.

 

Probleme de potrivire a interogărilor cu conținutul

Termeni neobișnuiți: text care nu este scris în termenii obișnuiți pe care oamenii îl folosesc pentru a căuta. De exemplu, scrierea despre „unitățile de răcire a alimentelor” atunci când oamenii caută „frigidere”.

Limbile și subtilitățile de internaționalizare: De exemplu, „culoarea” vs. „culoarea”. Când sunteți îndoieli, verificați ce căutăm și căutați potriviri exacte în conținutul dvs.

Direcționarea necorespunzătoare în funcție de locații: direcționarea conținutului în limba polonă atunci când majoritatea persoanelor care ar vizita site-ul dvs. web provin din Japonia.

Semnale contextuale mixte : De exemplu, titlul postării pe blog este „cea mai bună cafenie din Mexic”, dar postul însuși este despre o stațiune de vacanță în Canada, care se întâmplă să servească o cafea minunată. Aceste mesaje mixte trimit semnale confuze către motoarele de căutare.

Asigurați-vă că conținutul dvs. este văzut

Obținerea detaliilor tehnice ale dezvoltării web potrivite pentru motoarele de căutare este importantă, dar odată ce elementele de bază sunt acoperite, trebuie să comercializați și conținutul. Motoarele singure nu au nici o formulă care să măsoare calitatea conținutului de pe web. În schimb, tehnologia de căutare se bazează pe valori relevante și importanță și măsoară aceste valori prin urmărirea a ceea ce fac oamenii: ceea ce descoperă, reacționează, comentează și leagă. Deci, nu puteți să construiți un site web perfect și să scrieți conținut extraordinar; trebuie, de asemenea, să obțineți acel conținut partajat și vorbit.

 

 

În mod constant schimbarea SEO

 

Când marketingul de căutare a început la mijlocul anilor 1990, trimiterea manuală, eticheta meta-cuvintelor cheie și umplutura de cuvinte cheie au fost toate părțile obișnuite ale tacticii necesare pentru a se clasifica bine. În 2004, legarea bombardamentelor cu textul de ancorare, cumpărarea de hoarde de link-uri de la injectoare automate de comentarii pe blog-uri, precum și construirea de ferme de interconectare a site-urilor web ar putea fi folosite pentru trafic. În 2011, marketingul social media și includerea în căutarea verticală sunt metode de bază pentru efectuarea optimizării motorului de căutare. Motoarele de căutare și-au rafinat algoritmii împreună cu această evoluție, astfel încât multe dintre tacticile care au funcționat în 2004 pot afecta SEO astăzi.

Viitorul este incert, dar în lumea căutării, schimbarea este o constantă. Din acest motiv, marketingul de căutare va continua să fie o prioritate pentru cei care doresc să rămână competitivi pe web. Unii au susținut că SEO este mort, sau că SEO reprezintă spam. După cum o vedem, nu este nevoie de altă apărare decât logica simplă: site-urile concurează pentru atenție și plasare în motoarele de căutare, iar cei care au cunoștințele și experiența de a îmbunătăți clasarea site-ului lor vor beneficia de creșterea traficului și a vizibilității.

 

Sursa: Rand Fishkin și personalul Moz

Cele mai multe companii au început să realizeze importanța spațiului mobil în ceea ce privește marketingul și vânzările. Din ce în ce mai mulți consumatori folosesc telefoanele inteligente și tabletele pentru a naviga și cumpăra de la distanță, iar companiile inteligente se bucură de această preferință tehnologică.

Cu toate acestea, este chiar mai important să vă optimizați eforturile online pentru dispozitive mobile decât credeți. Începând cu luna aprilie a anului trecut, Google a început să integreze site-urile web în procesul de clasificare și, conform Cisco Visual Network Index Global Mobile Data Forecast Update lansat în 2015, traficul mobil reprezintă acum mai mult de jumătate din întreaga utilizare a internetului, un număr care va crește cu siguranță în următorii ani.

Cu miliarde de oameni din întreaga lume care folosesc telefoanele mobile și Google Research, care arată că 72% dintre consumatori preferă site-uri mobile, întreprinderile care nu reușesc să se optimizeze ar putea să se situeze în spatele concurenților care sunt mai bine pregătiți să răspundă nevoilor clienților lor. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un site web receptiv, dacă doriți să păstrați consumatorii fericiți.

Problema este că optimizarea pentru mobil nu este ceea ce a fost odată. În zilele noastre, există pur și simplu prea multe dispozitive pentru a lua o abordare fragmentară pentru optimizarea paginilor pentru o vizualizare optimă. Ce pot face companiile pentru ca perspectiva optimizării pentru mobil să fie mai sustenabilă?

Dacă sunteți în căutarea de a profita de piața în plină creștere a vânzărilor de telefonie mobilă, este imperativ să aflați despre cea mai bună modalitate de optimizare a site-ului pentru toate dispozitivele mobile, tabletele și alte dispozitive mobile. Iată ce trebuie să știți despre trecutul și viitorul designului de web receptiv mobil.

Ce este un design Web mobil responsiv?

Conceptul de web design receptiv nu este greu de înțeles. Este o modalitate de a codifica paginile pentru o vizionare optimă, indiferent de dispozitiv sau dimensiunea ecranului utilizat. În trecut, acest lucru însemna ceva diferit de cel de astăzi în ceea ce privește abordarea și inițierea.

Odată la un moment dat – puțin mai puțin de un deceniu în urmă – Apple a lansat primul iPhone și a trimis unde de șoc prin intermediul industriei mobile. Deodată a existat un dispozitiv capabil să afișeze paginile web în întregime.

Nu numai că aceasta a generat o concurență aproape instantanee între producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de sisteme de operare, însă proprietarii afacerilor de gândire înainte au luat notă. Pe măsură ce dispozitivele mobile au continuat să se îmbunătățească, consumatorii au ajuns în mod natural la avantajele oferite de accesul la deplasare la tot conținutul online pe care anterior l-au vizionat pe dispozitivele computerizate staționare.

Cea mai mare problemă, desigur, a fost că site-urile de pe vremea respectivă au fost concepute pentru a fi utilizate pe monitoare mari de calculatoare. Ele nu s-au afișat corect pe dispozitivele mobile mici, necesitând o cantitate incredibilă de mutare și redimensionare pentru a vizualiza și a interacționa cu ele.

Acesta este locul unde imaginea a fost recepționată de dispozitivele mobile. Cu atât de multe dispozitive diferite de pe piață, cu o gamă largă de dimensiuni de ecran, sisteme de operare și alte caracteristici și specificații, a devenit totul imposibil pentru proprietarii de afaceri să se optimizeze pentru fiecare dispozitiv.

Responsabilitatea codării de web design a fost dezvoltată pentru a ușura nevoia de a codifica manual fiecare dimensiune posibilă a ecranului și setarea la care spectatorii ar putea încerca să interfață cu un site web. Cu toate acestea, noile dispozitive care se lovesc de piață la viteze reduse, companiile nu mai pot permite să se bazeze pe codificarea „mobilă receptivă” învechită – designul web complet receptiv este calea spre viitor.

Ce este un Web Design complet receptiv?

Astăzi, codarea sa îmbunătățit până la punctul în care designul pe deplin sensibil optimizează afișarea site-ului pentru totul, de la computerele de acasă, la telefoanele mobile și tabletele, la noile tehnologii precum Apple Watch și sistemele de mașini conectate, de exemplu. Proiectarea site-urilor pe bază de dispozitive nu este doar un mod de gândire depășit, ci pur și simplu nu este o abordare eficientă a optimizării.

Design-ul web complet receptiv asigură că indiferent cine văd site-ul dvs. web, văd ce doriți să facă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează pentru a interconecta cu marca dvs. online. Codarea complet adaptabilă utilizează mai degrabă procente decât pixeli pentru a determina cum să afișați cel mai bine conținutul pe fiecare dispozitiv utilizat pentru a accesa o pagină web.

Care sunt beneficiile unui răspuns complet?

Nu este greu de determinat cele mai importante beneficii ale utilizării unui design complet receptiv: acces și eficiență. Prin crearea unui site web care se adaptează în mod fluid dispozitivelor, permiteți accesul fiecărui utilizator la conținutul dvs., indiferent de tehnologia pe care o utilizează pentru a interacționa cu site-ul dvs. Web.

Optimizarea optimă oferă cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori, indiferent de ce dispozitive sunt folosite pentru a accesa site-ul dvs. Este, de asemenea, mai rentabilă decât optimizarea pentru fiecare dispozitiv mobil de pe piață separat, ceea ce este „răspunsul mobil” ca termen de origine. Suntem departe de acel moment, deoarece există pur și simplu prea multe moduri în care utilizatorii accesează site-urile web pentru a lua o abordare prin dispozitiv.

Mai degrabă decât să faceți în mod reactiv site-ul dvs. să arate bine doar pentru setările de top folosite pentru a accesa site-ul dvs., ne străduim să vă facem site-ul să arate excelent pe toate dispozitivele. Acest lucru se poate realiza numai prin designul web pe deplin receptiv.

Alege o tema

www.ewww.ro

+40753 376 987

Solicita suport

www.ewww.ro

+40753 376 987