Web desin Iasi

Web desin Iasi

Web desin

Web desin

Creare site-uri si magazine online

Descoperă de ce site-urile web profesionale de la www.ewww.ro sunt cheia pentru o prezență online puternică și de succes. Beneficiază de expertiză, credibilitate și optimizare SEO pentru afacerea ta.

Creare site

Descoperă serviciile noastre profesionale de creare site-uri, oferite de experții noștri de la www.ewww.ro. Cu o abordare personalizată și atenție la detalii, creăm site-uri web adaptate nevoilor tale, punând accent pe designul atrăgător și funcționalitatea optimă. Alege calitatea și eficiența pentru prezența ta online cu www.ewww.ro

Creare magazin

Descoperă serviciile noastre profesionale de realizare magazin online, oferite de echipa noastră la www.ewww.ro. Cu o experiență vastă în crearea de soluții e-commerce, ne angajăm să transformăm viziunea ta într-un magazin online de succes. Beneficiază de un design atrăgător, funcționalități avansate și optimizare SEO pentru a-ți maximiza vânzările online. Alege încrederea și performanța cu www.ewww.ro.

Suport

Suport de încredere și soluțiile personalizate oferite de www.ewww.ro. Echipa noastră dedicată este aici pentru a răspunde la întrebările tale și a oferi asistență promptă în orice problemă legată de web design, dezvoltare web sau optimizare SEO. Ai nevoie de ajutor? Apelează la suportul nostru specializat pentru rezolvarea rapidă și eficientă a nevoilor tale online

SEO

Obține expertiza și serviciile de optimizare SEO de la www.ewww.ro pentru a-ți crește vizibilitatea online și a atrage mai mulți clienți către afacerea ta. Cu o abordare personalizată și strategii avansate, echipa noastră te ajută să te poziționezi în topul rezultatelor de căutare. Descoperă cum poți optimiza site-ul tău pentru succesul pe termen lung cu www.ewww.ro.

ewww.ro

Ai toate motivele sa alegi sa-ti facem site-ul! 

În era digitală în care trăim, prezența online este esențială pentru succesul oricărei afaceri sau entități. Este un mediu în care prima impresie contează enorm și în care fiecare detaliu contează în ceea ce privește modul în care sunteți perceput de publicul dvs. Și pentru a vă asigura că această primă impresie este una impecabilă, un site web profesional și bine conceput este crucial.

În acest sens, www.ewww.ro – Web desin se distinge ca un lider în domeniul web design-ului, oferind soluții personalizate și de înaltă calitate pentru toate nevoile dumneavoastră online. Cu o echipă de experți creativi și tehnicieni talentați, www.ewww.ro se angajează să transforme viziunile și obiectivele dvs. într-o prezență online captivantă și eficientă.

De ce este important să alegeți un site web profesional? Motivele sunt diverse și fundamentale pentru succesul online al unei afaceri:

Prima Impresie Countă:

Când un potențial client sau vizitator ajunge pe site-ul dvs., prima impresie pe care o au despre afacerea dumneavoastră este extrem de importantă. Un site web bine conceput și profesional transmite încredere și credibilitate.

Experiența Utilizatorului:

Navigarea ușoară și plăcută pe site-ul dvs. este esențială pentru retenția și angajamentul utilizatorilor. Un site web profesional este optimizat pentru o experiență de utilizare fluidă și intuitivă.

Reprezentare Corespunzătoare a Brandului:

Site-ul dvs. web este o extensie a identității și a brandului dvs. Un design coerent și o comunicare vizuală potrivită vă ajută să vă prezentați corect și să vă diferențiați în piață.

SEO și Vizibilitate Online:

Un site web bine construit și optimizat nu numai că oferă o experiență excelentă utilizatorilor, dar este și mai ușor de găsit pe motoarele de căutare. Acest lucru înseamnă mai multă vizibilitate și mai multe șanse de a atrage trafic calificat.

Cu www.ewww.ro, puteți avea încredere că fiecare aspect al site-ului dvs. web este tratat cu cea mai mare atenție și expertiză. Echipa noastră colaborează strâns cu dumneavoastră pentru a înțelege nevoile și obiectivele dvs. și pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect cu viziunea dumneavoastră.

Indiferent dacă sunteți un start-up în căutare de o prezență online inițială sau o afacere consolidată care dorește să-și revitalizeze site-ul web, www.ewww.ro are resursele și cunoștințele necesare pentru a vă transforma ideile în realitate online.

Nu lăsați ca prezența online a afacerii dvs. să fie un aspect neglijat sau subestimat. Cu www.ewww.ro, puteți avea încredere că veți fi reprezentat cu o imagine impecabilă pe internet, consolidându-vă poziția în mediul online și atrăgând mai multe oportunități și clienți către afacerea dvs.

Este crucial să ai un site web profesional din numeroase motive, iar cele realizate de noi, la www.ewww.ro, sunt deosebit de importante pentru succesul afacerii dumneavoastră online. Iată de ce:

 1. Credibilitate și Profesionalism: Un site web profesional transmite încredere și profesionalism. În mediul online, unde concurența este acerbă, prima impresie contează enorm. Un site bine conceput și bine întreținut sugerează că afacerea dumneavoastră este serioasă și dedicată calității.
 2. Experiență Utilizatorului: Un site web profesional oferă o experiență utilizatorului fluidă și plăcută. Navigarea simplă și intuitivă, împreună cu o prezentare clară a informațiilor, fac ca vizitatorii să se simtă confortabil și să rămână pe site pentru mai mult timp.
 3. Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO): Site-urile web profesionale sunt construite cu înțelegerea și implementarea tehnicilor de SEO. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. are mai multe șanse să fie găsit de către potențialii clienți atunci când caută produse sau servicii similare pe motoarele de căutare precum Google.
 4. Consistență și Branding: Un site web profesional reflectă identitatea și valorile brandului dumneavoastră. Designul coerent, culorile și mesajele consistente contribuie la consolidarea recunoașterii brandului și la construirea unei imagini puternice în mintea utilizatorilor.
 5. Compatibilitate și Responsivitate: Cu proliferarea dispozitivelor mobile, este esențial ca site-ul dvs. web să fie compatibil cu diverse platforme și dispozitive. Site-urile web profesionale sunt construite cu tehnici de design responsive, asigurându-se că se afișează corect pe orice ecran, de la desktop la smartphone.
 6. Securitate și Performanță: Siguranța și performanța sunt prioritare pentru un site web profesional. Astfel de site-uri sunt întreținute și actualizate constant pentru a se proteja împotriva amenințărilor de securitate și pentru a asigura o încărcare rapidă și o performanță excelentă.

În concluzie

, a avea un site web profesional ca cele realizate de noi la www.ewww.ro nu este doar un lux, ci o necesitate pentru succesul și creșterea afacerii dumneavoastră în mediul online competitiv de astăzi. Un site web profesional nu numai că vă oferă o prezență online impecabilă, ci vă ajută și să vă consolidați reputația, să atrageți mai mulți clienți și să vă creșteți veniturile.

Contactați-ne astăzi pentru a începe să construim împreună prezența online pe care o meritați!

WWW.STOREGOLD.RO

Magazin de bijuterii

Oricare dintre ofertele noastre de bijuterii din aur, bijuterii din argint, intrunesc toate cerintele legale de vanzare, fiind marcate in mod corespunzator cu marca Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului , semne conventionale ce garanteaza natura metalului si calitatea acestuia.…

 

WWW.LINKFRAME.RO

Productie video

LinkFrame.ro este un site ce ofera servicii complete de productie video / foto / grafica statica si animata de tip corporate pentru companii. Platforma online pentru servicii de editare foto video…

 

WWW.IASICLEAN.RO

Servicii curatare tapiterii textile

IasiClean.ro ofera servicii profesionale de curatare tapiterii textile: canapele, fotolii, saltele, scaune… Servicii de curatare tapiterii auto, spalatorie covoare – Iasi

 

WWW.CRISTITIMOFTE.RO

Servicii foto profesionale

CristiTimofte.ro ofera servicii profesionale de: fotografiere, printare fotografii, albume foto personalizate, fotoceramica, printare pe ceramica, studio foto… pentru persoane fizice sau companii. Cristi Timofte este fotograf profesionist de eveniment din Iasi.

 

HTTPS://WWW.ELTROM.RO/

Automatizari Electrice

Montaj Electrice

Reparatii Electrice

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de nevoi, inclusiv: automatizare poarta, automatizare usa garaj, adaptarea porților și ușilor existente la sisteme automate de acces ( kit automatizare poarta / usa garaj – montaj si punere in functiune, service si garantie ) si siteme de control acces / pontaj, reparații instalații electrice, notare priza, montare intrerupator si corpuri de iluminat, montarea interfonului și montarea electrocasnicelor. Indiferent de cerințele dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și eficiente.

WWW.PRODUSEHANDMADE.EWWW.RO

Tricotat, crosetat, impletit de mana

Va oferim o gama variata de produse handmade de vanzare lucrate manual cu multa atentie la detaliu, macrame, lana, mhair… Fir natural sintetic sau mixt.

Lucrurile minunate ce se pot realiza cu  o croșetă și fire extraordinare, în mod firesc, acest lucru a dus la deschiderea site-ului nostru pentru pasionatii de croșetat.

Produse handmade de calitate realizate din fire de calitate si executate 100% manual. 

WWW.ALLPRINT.EWWW.RO

fotoceramica funerara / printare foto online / creare tablouri printate si canvas / studio foto

AllPrint Iasi ofera servicii profesionale de printare: fotoceramica, developare poze online, tablouri printate, sedinte foto in studio…

ARTISEVENTS.RO

Cabina foto / Oglinda magica / Video Booth 360

EXTROME is the key of a successful business We offer high quality services at competitive prices in fashion industry and the best logistic solutions for our clients.

ewww

Meet The Team

Magazin

echipa EWWW

Transformă-ți viziunea în realitate cu serviciile noastre de design web: de la site-uri de prezentare elegante, la magazine online interactive. Alege www.ewww.ro – Web desin pentru a-ți construi o prezență online memorabilă și eficientă.

Design

echipa EWWW

Impresionează și atrage clienții cu un site web profesional și optimizat SEO de la www.ewww.ro. – Web desin. De la creare și redesign, până la hosting și optimizare, suntem partenerul tău de încredere pentru succesul online

Performanta

echipa EWWW

Dincolo de estetică, către funcționalitate și performanță. Cu www.ewww.ro – Web desin, poți avea mai mult decât un simplu site web. Fie că ai nevoie de un site de prezentare elegant sau de un magazin online captivant, suntem aici pentru a transforma fiecare clic într-o experiență memorabilă pentru clienții tăi.

Incepe acum

Personalizare fără compromis:

Creăm site-uri de prezentare care reflectă perfect viziunea și valorile afacerii tale. La www.ewww.ro – Web desin, fiecare detaliu contează, iar rezultatul final este un site web care te reprezintă în cel mai autentic mod posibil.

WebDesign

Site de prezentare & Magazin online

Solicita acum – Web desin

Creare site web magazin online Arad

Site. Magazin onLine. SEO

ewww

Creare site web magazin online Arad

Bun venit in Arad, un oras vibrant si dinamic, situat in vestul tarii. Arad este un important centru industrial si comercial, dar si un oras cu o istorie bogata, ce isi pastreaza farmecul arhitecturii secolului al XIX-lea. In Arad veti gasi o multitudine de obiective turistice, printre care se numara Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, dar si o varietate de optiuni de cazare si restaurante delicioase.

Datorita pozitionarii sale strategice, Arad este un important nod de transport, cu legaturi directe catre cele mai importante orase ale tarii. Orasul nostru este, de asemenea, un hub important pentru industria alimentara si textila, cu o multitudine de fabrici si depozite.

Arad este, de asemenea, un oras plin de evenimente culturale si artistice, cu numeroase festivaluri si expozitii pe tot parcursul anului, cum ar fi Festivalul de Film sau Targul de Toamna, care atrag turisti din intreaga tara. Daca sunteti in cautarea unui loc frumos pentru o sedinta foto, orasul nostru are multe locatii spectaculoase, cum ar fi Parcul Reconcilierii sau Cetatea Aradului.

In ceea ce priveste idei de afaceri, Aradul are un potential imens, care poate fi exploatat prin intermediul unui site web sau a unui magazin online. Industria textila si alimentara ofera numeroase oportunitati de afaceri, cum ar fi crearea de brand-uri proprii sau dezvoltarea de retele de distributie. De asemenea, comertul si turismul sunt sectoare importante care pot fi dezvoltate prin intermediul unui site web sau a unui magazin online, prin crearea de platforme de comert electronic sau a unor ghiduri turistice online.

In concluzie, Arad este un oras cu un potential mare, cu o industrie puternica, o varietate de optiuni de cazare si restaurante delicioase, obiective turistice impresionante si multe evenimente anuale. Prin intermediul unui site web sau a unui magazin online, o multitudine de idei de afaceri pot fi promovate si dezvoltate, transformand Aradul intr-un oras modern si in plina expansiune.

Creare sie & magazin online - Domenii de aplicabilitate

Există o gamă largă de domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO. Iată câteva exemple:

 1. Magazine online – indiferent de tipul de produse comercializate, de la îmbrăcăminte la electronice, încălțăminte sau produse alimentare.
 2. Servicii – orice fel de servicii care pot fi prestate online, de la servicii de curățenie la servicii de dezvoltare software sau de design grafic.
 3. Restaurant și catering – acestea pot avea un site de prezentare care să arate meniul și să permită rezervările online.
 4. Turism și călătorii – site-urile de prezentare pot fi create pentru hoteluri, pensiuni sau alte cazări, dar și pentru companii de turism sau agenții de turism.
 5. Evenimente și divertisment – site-uri pentru organizarea de evenimente sau pentru promovarea de artiști sau artiști.
 6. Educație și instruire – site-uri pentru cursuri online sau pentru școli, universități sau alte instituții educaționale.
 7. Sănătate și frumusețe – site-uri pentru clinici medicale, saloane de înfrumusețare sau vânzarea de produse cosmetice.
 8. Artă și cultură – site-uri pentru galerii de artă, muzee sau alte instituții culturale.
 9. Imobiliare – site-uri pentru agenții imobiliare sau dezvoltatori de proprietăți.
 10. Auto și transport – site-uri pentru vânzarea de mașini sau de piese auto, dar și pentru companii de transport și livrare.

Acestea sunt doar câteva exemple, există multe alte domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO.

Importanta prezentei in online pentru industrie

În industrie, site-urile de prezentare și magazinul online sunt deosebit de importante pentru a ajuta companiile să își promoveze produsele și să-și crească vânzările. Câteva exemple de industrii care pot beneficia de un site de prezentare, magazin online și promovare SEO includ:

 1. Tehnologia – companii care produc hardware și software, de la laptop-uri și telefoane mobile până la soluții software de afaceri, precum și companii care oferă servicii de suport tehnic sau de securitate cibernetică.
 2. Industria alimentară – producători de produse alimentare, furnizori de echipamente și accesorii pentru restaurante și hoteluri.
 3. Industria de construcții – companii care produc materiale de construcții, echipamente de construcții și accesorii, dar și companii care oferă servicii de construcții și de proiectare.
 4. Produse chimice – companii care produc substanțe chimice, produse farmaceutice, cosmetice și alte produse chimice de specialitate.
 5. Industria auto – producători de autovehicule, furnizori de piese și accesorii auto și companii care oferă servicii de întreținere și reparații auto.
 6. Industria energiei – producători de energie electrică, companii de petrol și gaze și furnizori de echipamente și servicii de energie.
 7. Industria textilă – companii care produc țesături, îmbrăcăminte și alte produse textile, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
 8. Industria farmaceutică – companii care produc medicamente și echipamente medicale, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
 9. Industria de divertisment – producători de jocuri video și software, dar și companii care oferă servicii de streaming video și audio.
 10. Industria de ambalare – companii care produc ambalaje și echipamente de ambalare, dar și companii care oferă servicii de ambalare și livrare.

În general, orice industrie care are produse și servicii de vânzare sau care are nevoie de o prezență online puternică pentru a-și promova brand-ul poate beneficia de un site de prezentare, un magazin online și promovare SEO. Cauta pe google site-ul tau 

Estimare & Comanda

Putem incepe!

Putem incepe!

Estimați cu ușurință costurile utilizând acest instrument minunat.

START

0$

Trimis cu succes! Deoarece mesajul trimis contine link-uri si un atasament PDF cu oferta, acesta poate fi interpretat ca fiind Spam! Verificati in Inbox primirea ofertei dar si in Spam/Junk. Pentru a simplifica si mai mult lucrurile tocmai s-a descarcat si o copie PDF a solicitarii in calculatorul dvs. denumita: Oferta-ewww !

Alege: tema si/sau abonament

Selecteaza produsul dorit sau ambele!
Vezi teme DEMO

Trebuie să selectați un element pentru a continua

Detalii client
Trebuie să selectați un element pentru a continua

Pachete: Teme + Abonamente

Tema + Abonament Premium Plus SEO

Tema + Abonament PREMIUM

Tema + Abonament STANDARD
Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

 •   - suport telefonic si online
 •   - instalare tema aleasa
 •   - configurare tema: formular de comanda functional
 •   - licenta tema 1 an
 •   - UpDate tema 1 an

* Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.

Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

 •   - suport telefonic si online
 •   - instalare tema aleasa
 •   - configurare tema: formular de comanda functional
 •   - licenta tema pe viata
 •   - UpDate tema 1 an

* Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.


  • PREMIUM Plus SEO
  • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
  • Mentenanta PREMIUM
  • Valabil DOAR cu o  tema ewww.ro
  • Mentenanta STANDARD
  • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
  • PREMIUM Plus SEO
  • Valabil si cu o tema NON ewww.ro
  • * UpDate tema si module instalate
  • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
  • * Configurare formulare de contact standard
  • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
   • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

  • * UpDate tema si module instalate
  • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
  • * Configurare formulare de contact standard
  • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
   • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
    • * UpDate tema si module instalate
    • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
    • * Configurare formulare de contact standard
    • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
     • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
    • * UpDate tema si module instalate
    • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
    • * Configurare formulare de contact standard
    • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
     • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
   • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
   • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
   • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
   • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
   • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
   • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
   • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
   • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
   • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
   • * Suport la campanii platite pe Fecebook
   • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
   • * Suport la campanii platite pe Fecebook

   • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
   • * Suport la campanii platite pe Fecebook

   • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
   • * Suport la campanii platite pe Fecebook

  * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
  * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
  * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
  * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
  * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
  * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
  * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
  * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
  * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
  * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
  * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
  * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
  * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

  * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


     Trebuie să selectați un element pentru a continua

     Detalii client
     Trebuie să selectați un element pentru a continua

     Teme Website


     Licenta 1 an + update tema 1 an


     Licenta pe viata + update tema 1 an     Trebuie să selectați un element pentru a continua

     Abonamente disponibile

     Pachet servicii: Abonamente mentenanta & SEO

     PREMIUM Plus SEO - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

     Mentenanta PREMIUM - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

     Mentenanta STANDARD - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

     PREMIUM Plus SEO + tema NON ewww - valabil cu o tema achizitionata de la alt producator!


      • PREMIUM Plus SEO
      • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
      • achizitionata anterior.
      • Mentenanta PREMIUM
      • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
      • achizitionata anterior.
      • Mentenanta STANDARD
      • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
      • achizitionata anterior.
      • PREMIUM Plus SEO
      • Valabil pt. o tema NON ewww.ro
      • achizitionata de la alt furnizor.
      • * UpDate tema si module instalate
      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
      • * Configurare formulare de contact standard
      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

      • * UpDate tema si module instalate
      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
      • * Configurare formulare de contact standard
      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
        • * UpDate tema si module instalate
        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
        • * Configurare formulare de contact standard
        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
        • * UpDate tema si module instalate
        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
        • * Configurare formulare de contact standard
        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
       • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
       • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
       • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
       • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
       • * Suport la campanii platite pe Fecebook
       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


         Trebuie să selectați un element pentru a continua

         Pentru tema cu licenta pe viata

         Abonamente disponibile

         Detalii abonament

           • UpDate tema instalata
           • UpDate module instalate
           • Stergere mesaje SPAM
           • Instalare de noi module in site
           • Revizii tema
           • Reinstalare sau schimbare tema
           • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
           • instalare si configurare module SEO
           • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
           • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
           • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

         Detalii abonament

          • UpDate tema instalata,
          • UpDate module instalate.
          • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
          • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

          Detalii abonament

           • UpDate module instalate
           • Stergere comantarii SPAM
           • Instalare de noi module in site
           • Modificari tema
           • Adaugare pagini noi
           • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
           • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
           • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


          Trebuie să selectați un element pentru a continua

          Pentru o tema cu licenta 1 an

          Abonamente disponibile

          Detalii abonament

            • UpDate tema instalata
            • UpDate module instalate
            • Stergere mesaje SPAM
            • Instalare de noi module in site
            • Revizii tema
            • Reinstalare sau schimbare tema
            • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
            • instalare si configurare module SEO
            • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
            • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
            • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

          Detalii abonament

           • UpDate tema instalata,
           • UpDate module instalate.
           • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
           • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

           Detalii abonament

            • UpDate module instalate
            • Stergere comantarii SPAM
            • Instalare de noi module in site
            • Modificari tema
            • Adaugare pagini noi
            • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
            • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
            • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


           Trebuie să selectați un element pentru a continua

           Gazduire - pachete


           Perioada gazduire: 12 luni


           GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


           GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


           GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


           GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

            • Perioada activa 36 luni
            • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

            •  Stocare SSD Enterprise
              SpamExperts Antivirus - Antispam
              Serverele in Bucuresti Romania
              Support 24/7 Rapid si prietenos
              100% Uptime Garantat
              10 Gbps Uplink Server
              Instant Upgrade Gazduire
              Protectie Automata DDOS, Flood
              Instant Activare Gazduire
              Accelerare WordPress avansata
              Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
              Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

               Trebuie să selectați un element pentru a continua

               Extraoptiuni!


               Instalare Wordpress in contul de gazduire al beneficiarului. Pentru instalare avem nevoie de acces in zona de gazduire - cPanel.


               Activare subdomeniu si instalare Wordpress in subdomeniu. Dupa finalizarea proiectului (comenzii), subdomeniul se sterge!


               Calculator PREMIUM licenta 1 an

               Calculator EXPERT licenta 1 an

               Calculator EXPERT licenta pe viata

               •      Acesta este un plugin complex de calcul costuri adaptabil oricarei necesitati.
               • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
               • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
               • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
               •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
               • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
               • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
               • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
               •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
               • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
               • Acest plugin are licenta pe viata.   Vezi DEMO calculator!

               Site-ul se publica cu 3 pagini, suplimenteaza cu pagini!               Perioada gazduire: 12 luni


               GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


               GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


               GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


               GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

                • Perioada activa 12 luni
                • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

                •  Stocare SSD Enterprise
                  SpamExperts Antivirus - Antispam
                  Serverele in Bucuresti Romania
                  Support 24/7 Rapid si prietenos
                  100% Uptime Garantat
                  10 Gbps Uplink Server
                  Instant Upgrade Gazduire
                  Protectie Automata DDOS, Flood
                  Instant Activare Gazduire
                  Accelerare WordPress avansata
                  Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
                  Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

                   Trebuie să selectați un element pentru a continua

                   Cost final

                   Prețul final estimat este:

                   Deoarece acest calculator de pret contine link-uri (adrese email, link site...) si un atasament PDF cu oferta, este posibil ca acest email sa fie interpretat ca fiind Spam. 

                      Va rugam sa verificati primirea acestei oferte in Inbox dar si in Junk (Spam)!

                   Pretul total al acestei oferte are toate taxele incluse! (nu se mai adauga tva sau alte taxe)


                   Total

                   DescriereInformațieCantitatePret
                   Discount :
                   Total :

                      Site-ul nostru respecta normele de securitate a datelor si ulterior primirii ofertei aveti posibilitatea sa solicitati stergerea informatiilor cu caracter personal utilizand informatiile si link-urile puse la dispozitie in antetul email-ului ce contine aceasta oferta.

                      Prin continuarea navigarii in site-ul nostru declarati ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

                   creare site | creare magazin online | SEO

                   weddesign

                   ewww

                   Proiecte realizate

                   Creare site web magazin online Alexandria

                   Site. Magazin onLine. SEO

                   ewww

                   Creare site web magazin online Alexandria

                   Bine ati venit in Alexandria, un oras plin de istorie, cu obiective importante, cazare si restaurante delicioase, toate in cadrul unei asezari geografice deosebite. Situat in sudul tarii, Alexandria ofera turistilor o experienta unica, imbinand farmecul orasului cu peisaje naturale impresionante.

                   In ceea ce priveste obiectivele turistice, Alexandria are multe de oferit, printre care se numara si Cetatea Orasului, cu zidurile sale impresionante ce aduc aminte de istoria bogata a orasului. De asemenea, turistii pot explora Muzeul Orasului, care gazduieste colectii de artefacte istorice si culturale.

                   In Alexandria, turistii pot alege dintr-o varietate de optiuni de cazare, de la hoteluri de lux la pensiuni si camere de inchiriat, toate confortabile si amenajate cu gust. Restaurantele locale sunt la fel de variate, cu meniuri bogate in preparate traditionale si internationale, pregatite cu ingrediente proaspete si de calitate.

                   In plus, orasul gazduieste mai multe evenimente anuale, cum ar fi Festivalul Florilor sau Targul de Mestesuguri, care atrag turisti din intreaga tara. Daca iti doresti o sedinta foto de neuitat, Alexandria are multe locatii spectaculoase, cum ar fi Parcul Central sau Cetatea Orasului.

                   Prin intermediul unui site web, afacerile locale din Alexandria pot fi promovate, de exemplu prin crearea unui ghid turistic online sau a unui portal pentru rezervarea de cazare sau bilete la evenimente. In plus, idei de afaceri cum ar fi organizarea de tururi turistice sau productia si vanzarea de produse traditionale, pot fi dezvoltate si promovate cu succes prin intermediul unui site web dedicat.

                   Descopera Alexandria si bucura-te de toate minunile sale!

                   Creare sie & magazin online - Domenii de aplicabilitate

                   Există o gamă largă de domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO. Iată câteva exemple:

                   1. Magazine online – indiferent de tipul de produse comercializate, de la îmbrăcăminte la electronice, încălțăminte sau produse alimentare.
                   2. Servicii – orice fel de servicii care pot fi prestate online, de la servicii de curățenie la servicii de dezvoltare software sau de design grafic.
                   3. Restaurant și catering – acestea pot avea un site de prezentare care să arate meniul și să permită rezervările online.
                   4. Turism și călătorii – site-urile de prezentare pot fi create pentru hoteluri, pensiuni sau alte cazări, dar și pentru companii de turism sau agenții de turism.
                   5. Evenimente și divertisment – site-uri pentru organizarea de evenimente sau pentru promovarea de artiști sau artiști.
                   6. Educație și instruire – site-uri pentru cursuri online sau pentru școli, universități sau alte instituții educaționale.
                   7. Sănătate și frumusețe – site-uri pentru clinici medicale, saloane de înfrumusețare sau vânzarea de produse cosmetice.
                   8. Artă și cultură – site-uri pentru galerii de artă, muzee sau alte instituții culturale.
                   9. Imobiliare – site-uri pentru agenții imobiliare sau dezvoltatori de proprietăți.
                   10. Auto și transport – site-uri pentru vânzarea de mașini sau de piese auto, dar și pentru companii de transport și livrare.

                   Acestea sunt doar câteva exemple, există multe alte domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO.

                   Importanta prezentei in online pentru industrie

                   În industrie, site-urile de prezentare și magazinul online sunt deosebit de importante pentru a ajuta companiile să își promoveze produsele și să-și crească vânzările. Câteva exemple de industrii care pot beneficia de un site de prezentare, magazin online și promovare SEO includ:

                   1. Tehnologia – companii care produc hardware și software, de la laptop-uri și telefoane mobile până la soluții software de afaceri, precum și companii care oferă servicii de suport tehnic sau de securitate cibernetică.
                   2. Industria alimentară – producători de produse alimentare, furnizori de echipamente și accesorii pentru restaurante și hoteluri.
                   3. Industria de construcții – companii care produc materiale de construcții, echipamente de construcții și accesorii, dar și companii care oferă servicii de construcții și de proiectare.
                   4. Produse chimice – companii care produc substanțe chimice, produse farmaceutice, cosmetice și alte produse chimice de specialitate.
                   5. Industria auto – producători de autovehicule, furnizori de piese și accesorii auto și companii care oferă servicii de întreținere și reparații auto.
                   6. Industria energiei – producători de energie electrică, companii de petrol și gaze și furnizori de echipamente și servicii de energie.
                   7. Industria textilă – companii care produc țesături, îmbrăcăminte și alte produse textile, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                   8. Industria farmaceutică – companii care produc medicamente și echipamente medicale, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                   9. Industria de divertisment – producători de jocuri video și software, dar și companii care oferă servicii de streaming video și audio.
                   10. Industria de ambalare – companii care produc ambalaje și echipamente de ambalare, dar și companii care oferă servicii de ambalare și livrare.

                   În general, orice industrie care are produse și servicii de vânzare sau care are nevoie de o prezență online puternică pentru a-și promova brand-ul poate beneficia de un site de prezentare, un magazin online și promovare SEO. Cauta pe google site-ul tau 

                   Estimare & Comanda

                   Putem incepe!

                   Putem incepe!

                   Estimați cu ușurință costurile utilizând acest instrument minunat.

                   START

                   0$

                   Trimis cu succes! Deoarece mesajul trimis contine link-uri si un atasament PDF cu oferta, acesta poate fi interpretat ca fiind Spam! Verificati in Inbox primirea ofertei dar si in Spam/Junk. Pentru a simplifica si mai mult lucrurile tocmai s-a descarcat si o copie PDF a solicitarii in calculatorul dvs. denumita: Oferta-ewww !

                   Alege: tema si/sau abonament

                   Selecteaza produsul dorit sau ambele!
                   Vezi teme DEMO

                   Trebuie să selectați un element pentru a continua

                   Detalii client
                   Trebuie să selectați un element pentru a continua

                   Pachete: Teme + Abonamente

                   Tema + Abonament Premium Plus SEO

                   Tema + Abonament PREMIUM

                   Tema + Abonament STANDARD
                   Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                   •   - suport telefonic si online
                   •   - instalare tema aleasa
                   •   - configurare tema: formular de comanda functional
                   •   - licenta tema 1 an
                   •   - UpDate tema 1 an

                   * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.

                   Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                   •   - suport telefonic si online
                   •   - instalare tema aleasa
                   •   - configurare tema: formular de comanda functional
                   •   - licenta tema pe viata
                   •   - UpDate tema 1 an

                   * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.


                    • PREMIUM Plus SEO
                    • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                    • Mentenanta PREMIUM
                    • Valabil DOAR cu o  tema ewww.ro
                    • Mentenanta STANDARD
                    • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                    • PREMIUM Plus SEO
                    • Valabil si cu o tema NON ewww.ro
                    • * UpDate tema si module instalate
                    • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                    • * Configurare formulare de contact standard
                    • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                     • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                    • * UpDate tema si module instalate
                    • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                    • * Configurare formulare de contact standard
                    • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                     • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                      • * UpDate tema si module instalate
                      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                      • * Configurare formulare de contact standard
                      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                      • * UpDate tema si module instalate
                      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                      • * Configurare formulare de contact standard
                      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                     • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
                     • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                     • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                     • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                     • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
                     • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                     • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                     • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                     • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                     • * Suport la campanii platite pe Fecebook
                     • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                     • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                     • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                     • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                     • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                     • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                    * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                    * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                    * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                    * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                    * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                    * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                    * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                    * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                    * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                    * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                    * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                    * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
                    * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

                    * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                       Detalii client
                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                       Teme Website


                       Licenta 1 an + update tema 1 an


                       Licenta pe viata + update tema 1 an                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                       Abonamente disponibile

                       Pachet servicii: Abonamente mentenanta & SEO

                       PREMIUM Plus SEO - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                       Mentenanta PREMIUM - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                       Mentenanta STANDARD - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                       PREMIUM Plus SEO + tema NON ewww - valabil cu o tema achizitionata de la alt producator!


                        • PREMIUM Plus SEO
                        • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                        • achizitionata anterior.
                        • Mentenanta PREMIUM
                        • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                        • achizitionata anterior.
                        • Mentenanta STANDARD
                        • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                        • achizitionata anterior.
                        • PREMIUM Plus SEO
                        • Valabil pt. o tema NON ewww.ro
                        • achizitionata de la alt furnizor.
                        • * UpDate tema si module instalate
                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                        • * Configurare formulare de contact standard
                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                        • * UpDate tema si module instalate
                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                        • * Configurare formulare de contact standard
                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                          • * UpDate tema si module instalate
                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                          • * Configurare formulare de contact standard
                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                          • * UpDate tema si module instalate
                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                          • * Configurare formulare de contact standard
                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                         • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                         • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                         • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                         • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook
                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


                           Trebuie să selectați un element pentru a continua

                           Pentru tema cu licenta pe viata

                           Abonamente disponibile

                           Detalii abonament

                             • UpDate tema instalata
                             • UpDate module instalate
                             • Stergere mesaje SPAM
                             • Instalare de noi module in site
                             • Revizii tema
                             • Reinstalare sau schimbare tema
                             • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
                             • instalare si configurare module SEO
                             • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
                             • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
                             • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                           Detalii abonament

                            • UpDate tema instalata,
                            • UpDate module instalate.
                            • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                            • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                            Detalii abonament

                             • UpDate module instalate
                             • Stergere comantarii SPAM
                             • Instalare de noi module in site
                             • Modificari tema
                             • Adaugare pagini noi
                             • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
                             • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                             • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


                            Trebuie să selectați un element pentru a continua

                            Pentru o tema cu licenta 1 an

                            Abonamente disponibile

                            Detalii abonament

                              • UpDate tema instalata
                              • UpDate module instalate
                              • Stergere mesaje SPAM
                              • Instalare de noi module in site
                              • Revizii tema
                              • Reinstalare sau schimbare tema
                              • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
                              • instalare si configurare module SEO
                              • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
                              • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
                              • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                            Detalii abonament

                             • UpDate tema instalata,
                             • UpDate module instalate.
                             • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                             • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                             Detalii abonament

                              • UpDate module instalate
                              • Stergere comantarii SPAM
                              • Instalare de noi module in site
                              • Modificari tema
                              • Adaugare pagini noi
                              • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
                              • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                              • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


                             Trebuie să selectați un element pentru a continua

                             Gazduire - pachete


                             Perioada gazduire: 12 luni


                             GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


                             GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


                             GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


                             GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

                              • Perioada activa 36 luni
                              • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

                              •  Stocare SSD Enterprise
                                SpamExperts Antivirus - Antispam
                                Serverele in Bucuresti Romania
                                Support 24/7 Rapid si prietenos
                                100% Uptime Garantat
                                10 Gbps Uplink Server
                                Instant Upgrade Gazduire
                                Protectie Automata DDOS, Flood
                                Instant Activare Gazduire
                                Accelerare WordPress avansata
                                Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
                                Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

                                 Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                 Extraoptiuni!


                                 Instalare Wordpress in contul de gazduire al beneficiarului. Pentru instalare avem nevoie de acces in zona de gazduire - cPanel.


                                 Activare subdomeniu si instalare Wordpress in subdomeniu. Dupa finalizarea proiectului (comenzii), subdomeniul se sterge!


                                 Calculator PREMIUM licenta 1 an

                                 Calculator EXPERT licenta 1 an

                                 Calculator EXPERT licenta pe viata

                                 •      Acesta este un plugin complex de calcul costuri adaptabil oricarei necesitati.
                                 • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                 • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
                                 • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
                                 •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
                                 • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                 • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
                                 • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
                                 •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
                                 • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                 • Acest plugin are licenta pe viata.   Vezi DEMO calculator!

                                 Site-ul se publica cu 3 pagini, suplimenteaza cu pagini!                                 Perioada gazduire: 12 luni


                                 GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


                                 GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


                                 GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


                                 GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

                                  • Perioada activa 12 luni
                                  • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

                                  •  Stocare SSD Enterprise
                                    SpamExperts Antivirus - Antispam
                                    Serverele in Bucuresti Romania
                                    Support 24/7 Rapid si prietenos
                                    100% Uptime Garantat
                                    10 Gbps Uplink Server
                                    Instant Upgrade Gazduire
                                    Protectie Automata DDOS, Flood
                                    Instant Activare Gazduire
                                    Accelerare WordPress avansata
                                    Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
                                    Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

                                     Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                     Cost final

                                     Prețul final estimat este:

                                     Deoarece acest calculator de pret contine link-uri (adrese email, link site...) si un atasament PDF cu oferta, este posibil ca acest email sa fie interpretat ca fiind Spam. 

                                        Va rugam sa verificati primirea acestei oferte in Inbox dar si in Junk (Spam)!

                                     Pretul total al acestei oferte are toate taxele incluse! (nu se mai adauga tva sau alte taxe)


                                     Total

                                     DescriereInformațieCantitatePret
                                     Discount :
                                     Total :

                                        Site-ul nostru respecta normele de securitate a datelor si ulterior primirii ofertei aveti posibilitatea sa solicitati stergerea informatiilor cu caracter personal utilizand informatiile si link-urile puse la dispozitie in antetul email-ului ce contine aceasta oferta.

                                        Prin continuarea navigarii in site-ul nostru declarati ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

                                     creare site | creare magazin online | SEO

                                     weddesign

                                     ewww

                                     Proiecte realizate

                                     Creare site web magazin online Adjud

                                     Site. Magazin onLine. SEO

                                     ewww

                                     Creare site web magazin online Adjud

                                     Descopera Adjud, un oras plin de obiective importante, cazare si restaurante delicioase, toate la un pas de distanta! Situat la poalele Carpatilor, Adjud este un oras fermecator, cu o istorie bogata si o asezare geografica deosebita. Fie ca esti in cautarea unui loc linistit pentru a te relaxa sau a explora cultura si traditiile locale, Adjud este destinatia perfecta.

                                     In ceea ce priveste cazarea, Adjud ofera o varietate de optiuni pentru toate gusturile si bugetele, de la hoteluri luxoase la pensiuni cochete si camere de inchiriat confortabile. Restaurantele locale sunt la fel de variate, cu meniuri bogate in preparate traditionale si internationale, astfel incat fiecare turist poate gasi ceva pe gustul lor.

                                     Orasul gazduieste mai multe evenimente anuale, cum ar fi Festivalul de Folclor sau Festivalul de Vin, care aduna turisti din intreaga tara. Prin intermediul unui site, afacerile locale din Adjud pot fi promovate, de exemplu prin crearea unui ghid turistic online sau a unui portal pentru rezervarea de cazare sau bilete la evenimente.

                                     In plus, orasul are oportunitati excelente de afaceri, cum ar fi productia de mobila si prelucrarea lemnului, care pot fi promovate si dezvoltate prin intermediul unui site web dedicat. Descopera Adjud si toate frumusetile sale!

                                     Creare sie & magazin online - Domenii de aplicabilitate

                                     Există o gamă largă de domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO. Iată câteva exemple:

                                     1. Magazine online – indiferent de tipul de produse comercializate, de la îmbrăcăminte la electronice, încălțăminte sau produse alimentare.
                                     2. Servicii – orice fel de servicii care pot fi prestate online, de la servicii de curățenie la servicii de dezvoltare software sau de design grafic.
                                     3. Restaurant și catering – acestea pot avea un site de prezentare care să arate meniul și să permită rezervările online.
                                     4. Turism și călătorii – site-urile de prezentare pot fi create pentru hoteluri, pensiuni sau alte cazări, dar și pentru companii de turism sau agenții de turism.
                                     5. Evenimente și divertisment – site-uri pentru organizarea de evenimente sau pentru promovarea de artiști sau artiști.
                                     6. Educație și instruire – site-uri pentru cursuri online sau pentru școli, universități sau alte instituții educaționale.
                                     7. Sănătate și frumusețe – site-uri pentru clinici medicale, saloane de înfrumusețare sau vânzarea de produse cosmetice.
                                     8. Artă și cultură – site-uri pentru galerii de artă, muzee sau alte instituții culturale.
                                     9. Imobiliare – site-uri pentru agenții imobiliare sau dezvoltatori de proprietăți.
                                     10. Auto și transport – site-uri pentru vânzarea de mașini sau de piese auto, dar și pentru companii de transport și livrare.

                                     Acestea sunt doar câteva exemple, există multe alte domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO.

                                     Importanta prezentei in online pentru industrie

                                     În industrie, site-urile de prezentare și magazinul online sunt deosebit de importante pentru a ajuta companiile să își promoveze produsele și să-și crească vânzările. Câteva exemple de industrii care pot beneficia de un site de prezentare, magazin online și promovare SEO includ:

                                     1. Tehnologia – companii care produc hardware și software, de la laptop-uri și telefoane mobile până la soluții software de afaceri, precum și companii care oferă servicii de suport tehnic sau de securitate cibernetică.
                                     2. Industria alimentară – producători de produse alimentare, furnizori de echipamente și accesorii pentru restaurante și hoteluri.
                                     3. Industria de construcții – companii care produc materiale de construcții, echipamente de construcții și accesorii, dar și companii care oferă servicii de construcții și de proiectare.
                                     4. Produse chimice – companii care produc substanțe chimice, produse farmaceutice, cosmetice și alte produse chimice de specialitate.
                                     5. Industria auto – producători de autovehicule, furnizori de piese și accesorii auto și companii care oferă servicii de întreținere și reparații auto.
                                     6. Industria energiei – producători de energie electrică, companii de petrol și gaze și furnizori de echipamente și servicii de energie.
                                     7. Industria textilă – companii care produc țesături, îmbrăcăminte și alte produse textile, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                                     8. Industria farmaceutică – companii care produc medicamente și echipamente medicale, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                                     9. Industria de divertisment – producători de jocuri video și software, dar și companii care oferă servicii de streaming video și audio.
                                     10. Industria de ambalare – companii care produc ambalaje și echipamente de ambalare, dar și companii care oferă servicii de ambalare și livrare.

                                     În general, orice industrie care are produse și servicii de vânzare sau care are nevoie de o prezență online puternică pentru a-și promova brand-ul poate beneficia de un site de prezentare, un magazin online și promovare SEO. Cauta pe google site-ul tau 

                                     Estimare & Comanda

                                     Putem incepe!

                                     Putem incepe!

                                     Estimați cu ușurință costurile utilizând acest instrument minunat.

                                     START

                                     0$

                                     Trimis cu succes! Deoarece mesajul trimis contine link-uri si un atasament PDF cu oferta, acesta poate fi interpretat ca fiind Spam! Verificati in Inbox primirea ofertei dar si in Spam/Junk. Pentru a simplifica si mai mult lucrurile tocmai s-a descarcat si o copie PDF a solicitarii in calculatorul dvs. denumita: Oferta-ewww !

                                     Alege: tema si/sau abonament

                                     Selecteaza produsul dorit sau ambele!
                                     Vezi teme DEMO

                                     Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                     Detalii client
                                     Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                     Pachete: Teme + Abonamente

                                     Tema + Abonament Premium Plus SEO

                                     Tema + Abonament PREMIUM

                                     Tema + Abonament STANDARD
                                     Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                                     •   - suport telefonic si online
                                     •   - instalare tema aleasa
                                     •   - configurare tema: formular de comanda functional
                                     •   - licenta tema 1 an
                                     •   - UpDate tema 1 an

                                     * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.

                                     Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                                     •   - suport telefonic si online
                                     •   - instalare tema aleasa
                                     •   - configurare tema: formular de comanda functional
                                     •   - licenta tema pe viata
                                     •   - UpDate tema 1 an

                                     * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.


                                      • PREMIUM Plus SEO
                                      • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                                      • Mentenanta PREMIUM
                                      • Valabil DOAR cu o  tema ewww.ro
                                      • Mentenanta STANDARD
                                      • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                                      • PREMIUM Plus SEO
                                      • Valabil si cu o tema NON ewww.ro
                                      • * UpDate tema si module instalate
                                      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                      • * Configurare formulare de contact standard
                                      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                                      • * UpDate tema si module instalate
                                      • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                      • * Configurare formulare de contact standard
                                      • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                       • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                        • * UpDate tema si module instalate
                                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                        • * Configurare formulare de contact standard
                                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                        • * UpDate tema si module instalate
                                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                        • * Configurare formulare de contact standard
                                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                       • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                       • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                       • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                       • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                       • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                       • * Suport la campanii platite pe Fecebook
                                       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                       • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                       • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                      * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                      * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                      * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
                                      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

                                      * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


                                         Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                         Detalii client
                                         Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                         Teme Website


                                         Licenta 1 an + update tema 1 an


                                         Licenta pe viata + update tema 1 an                                         Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                         Abonamente disponibile

                                         Pachet servicii: Abonamente mentenanta & SEO

                                         PREMIUM Plus SEO - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                         Mentenanta PREMIUM - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                         Mentenanta STANDARD - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                         PREMIUM Plus SEO + tema NON ewww - valabil cu o tema achizitionata de la alt producator!


                                          • PREMIUM Plus SEO
                                          • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                          • achizitionata anterior.
                                          • Mentenanta PREMIUM
                                          • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                          • achizitionata anterior.
                                          • Mentenanta STANDARD
                                          • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                          • achizitionata anterior.
                                          • PREMIUM Plus SEO
                                          • Valabil pt. o tema NON ewww.ro
                                          • achizitionata de la alt furnizor.
                                          • * UpDate tema si module instalate
                                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                          • * Configurare formulare de contact standard
                                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                                          • * UpDate tema si module instalate
                                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                          • * Configurare formulare de contact standard
                                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                            • * UpDate tema si module instalate
                                            • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                            • * Configurare formulare de contact standard
                                            • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                             • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                            • * UpDate tema si module instalate
                                            • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                            • * Configurare formulare de contact standard
                                            • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                             • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                           • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                           • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                           • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                           • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                           • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                           • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                           • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                           • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                           • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                           • * Suport la campanii platite pe Fecebook
                                           • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                           • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                           • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                           • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                           • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                           • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                          * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                          * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                          * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                          * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                          * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                          * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                          * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                          * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                          * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                          * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                          * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                          * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
                                          * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

                                          * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


                                             Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                             Pentru tema cu licenta pe viata

                                             Abonamente disponibile

                                             Detalii abonament

                                               • UpDate tema instalata
                                               • UpDate module instalate
                                               • Stergere mesaje SPAM
                                               • Instalare de noi module in site
                                               • Revizii tema
                                               • Reinstalare sau schimbare tema
                                               • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
                                               • instalare si configurare module SEO
                                               • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
                                               • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
                                               • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                                             Detalii abonament

                                              • UpDate tema instalata,
                                              • UpDate module instalate.
                                              • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                                              • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                                              Detalii abonament

                                               • UpDate module instalate
                                               • Stergere comantarii SPAM
                                               • Instalare de noi module in site
                                               • Modificari tema
                                               • Adaugare pagini noi
                                               • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
                                               • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                                               • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


                                              Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                              Pentru o tema cu licenta 1 an

                                              Abonamente disponibile

                                              Detalii abonament

                                                • UpDate tema instalata
                                                • UpDate module instalate
                                                • Stergere mesaje SPAM
                                                • Instalare de noi module in site
                                                • Revizii tema
                                                • Reinstalare sau schimbare tema
                                                • BackUp site lunar, adaugare de conturi email
                                                • instalare si configurare module SEO
                                                • Inregistrare si indexare pagini/articole/produse in GOOGLE.
                                                • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni abonament.
                                                • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                                              Detalii abonament

                                               • UpDate tema instalata,
                                               • UpDate module instalate.
                                               • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                                               • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).

                                               Detalii abonament

                                                • UpDate module instalate
                                                • Stergere comantarii SPAM
                                                • Instalare de noi module in site
                                                • Modificari tema
                                                • Adaugare pagini noi
                                                • Adaugare conturi email email@siteultau.ro
                                                • Valabil doar impreuna cu o tema achizitionata si minim 12 luni.
                                                • Pentru acest abonament trebuie sa avem acces la contul de administrator in site (cont admin in wordpress panel).


                                               Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                               Gazduire - pachete


                                               Perioada gazduire: 12 luni


                                               GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


                                               GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


                                               GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


                                               GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

                                                • Perioada activa 36 luni
                                                • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

                                                •  Stocare SSD Enterprise
                                                  SpamExperts Antivirus - Antispam
                                                  Serverele in Bucuresti Romania
                                                  Support 24/7 Rapid si prietenos
                                                  100% Uptime Garantat
                                                  10 Gbps Uplink Server
                                                  Instant Upgrade Gazduire
                                                  Protectie Automata DDOS, Flood
                                                  Instant Activare Gazduire
                                                  Accelerare WordPress avansata
                                                  Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
                                                  Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

                                                   Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                   Extraoptiuni!


                                                   Instalare Wordpress in contul de gazduire al beneficiarului. Pentru instalare avem nevoie de acces in zona de gazduire - cPanel.


                                                   Activare subdomeniu si instalare Wordpress in subdomeniu. Dupa finalizarea proiectului (comenzii), subdomeniul se sterge!


                                                   Calculator PREMIUM licenta 1 an

                                                   Calculator EXPERT licenta 1 an

                                                   Calculator EXPERT licenta pe viata

                                                   •      Acesta este un plugin complex de calcul costuri adaptabil oricarei necesitati.
                                                   • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                                   • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
                                                   • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
                                                   •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
                                                   • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                                   • Prelungirea abonamentului si achizitia acestei extraoptiuni va da posibilitatea sa mentineti acest plugin activ, in caz contrar pluginul se dezactiveaza
                                                   • iar dupa 30 de zile de neplata se sterge automat, acest proces este ireversibil!   Vezi DEMO calculator!
                                                   •      Acesta este un plugin de calcul costuri la nivel "expert" adaptabil oricarei necesitati.
                                                   • Plaginul sete optional ca extraoptiune la serviciile si produsele noastre si valabil doar pe perioada abonamentului.
                                                   • Acest plugin are licenta pe viata.   Vezi DEMO calculator!

                                                   Site-ul se publica cu 3 pagini, suplimenteaza cu pagini!                                                   Perioada gazduire: 12 luni


                                                   GAZDUIRE cu stocare SSD: 3 GB


                                                   GAZDUIRE cu stocare SSD: 15 GB


                                                   GAZDUIRE cu stocare SSD: 30 GB


                                                   GAZDUIRE cu stocare SSD: 45 GB

                                                    • Perioada activa 12 luni
                                                    • Toate contractele de Gazduire Web beneficiaza de:

                                                    •  Stocare SSD Enterprise
                                                      SpamExperts Antivirus - Antispam
                                                      Serverele in Bucuresti Romania
                                                      Support 24/7 Rapid si prietenos
                                                      100% Uptime Garantat
                                                      10 Gbps Uplink Server
                                                      Instant Upgrade Gazduire
                                                      Protectie Automata DDOS, Flood
                                                      Instant Activare Gazduire
                                                      Accelerare WordPress avansata
                                                      Intel E5-26xx v4 Procesoare rapide
                                                      Gratuit Backup Zilnic, R1Soft

                                                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                       Cost final

                                                       Prețul final estimat este:

                                                       Deoarece acest calculator de pret contine link-uri (adrese email, link site...) si un atasament PDF cu oferta, este posibil ca acest email sa fie interpretat ca fiind Spam. 

                                                          Va rugam sa verificati primirea acestei oferte in Inbox dar si in Junk (Spam)!

                                                       Pretul total al acestei oferte are toate taxele incluse! (nu se mai adauga tva sau alte taxe)


                                                       Total

                                                       DescriereInformațieCantitatePret
                                                       Discount :
                                                       Total :

                                                          Site-ul nostru respecta normele de securitate a datelor si ulterior primirii ofertei aveti posibilitatea sa solicitati stergerea informatiilor cu caracter personal utilizand informatiile si link-urile puse la dispozitie in antetul email-ului ce contine aceasta oferta.

                                                          Prin continuarea navigarii in site-ul nostru declarati ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

                                                       creare site | creare magazin online | SEO

                                                       weddesign

                                                       ewww

                                                       Proiecte realizate

                                                       Creare site web magazin online Alba Iulia

                                                       Site. Magazin onLine. SEO

                                                       ewww

                                                       Creare site web magazin online Alba Iulia

                                                       Descopera Alba Iulia, un oras istoric, cu obiective importante, cazare si restaurante de calitate, amplasat intr-o asezare geografica impresionanta. Alba Iulia este cunoscuta ca fiind locul unde s-a semnat Unirea Principatelor Romane, iar istoria si cultura acestui oras sunt reprezentate prin monumentele sale impresionante.

                                                       Pentru cei interesati de istorie, Alba Iulia are multe obiective turistice importante, precum Cetatea Alba Carolina, care gazduieste Muzeul National al Unirii, precum si Biserica Sfantul Mihail, cea mai veche biserica din oras. Cazarea este la fel de impresionanta, cu hoteluri de lux si pensiuni cochete, ce ofera o priveliste superba asupra orasului.

                                                       Daca iti doresti o experienta culinara memorabila, Alba Iulia nu te va dezamagi, cu restaurante care servesc mancaruri traditionale si internationale de calitate, preparate cu ingrediente proaspete si de calitate.

                                                       In plus, orasul gazduieste mai multe evenimente anuale, cum ar fi Festivalul de Film sau Targul de Toamna, care aduna turisti din intreaga tara. Pentru cei interesati de fotografie, orasul ofera locatii spectaculoase pentru sedinte foto, cum ar fi Cetatea Alba Carolina sau Gradina Principala.

                                                       Prin intermediul unui site, afacerile locale din Alba Iulia pot fi promovate, de exemplu prin crearea unui ghid turistic online sau a unui portal pentru rezervarea de cazare sau bilete la evenimente. In plus, idei de afaceri cum ar fi productia si vanzarea de produse traditionale sau organizarea de tururi turistice, pot fi dezvoltate prin intermediul unui site web dedicat.

                                                       Descopera Alba Iulia si bucura-te de frumusetea si istoria sa bogata!

                                                       Creare sie & magazin online - Domenii de aplicabilitate

                                                       Există o gamă largă de domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO. Iată câteva exemple:

                                                       1. Magazine online – indiferent de tipul de produse comercializate, de la îmbrăcăminte la electronice, încălțăminte sau produse alimentare.
                                                       2. Servicii – orice fel de servicii care pot fi prestate online, de la servicii de curățenie la servicii de dezvoltare software sau de design grafic.
                                                       3. Restaurant și catering – acestea pot avea un site de prezentare care să arate meniul și să permită rezervările online.
                                                       4. Turism și călătorii – site-urile de prezentare pot fi create pentru hoteluri, pensiuni sau alte cazări, dar și pentru companii de turism sau agenții de turism.
                                                       5. Evenimente și divertisment – site-uri pentru organizarea de evenimente sau pentru promovarea de artiști sau artiști.
                                                       6. Educație și instruire – site-uri pentru cursuri online sau pentru școli, universități sau alte instituții educaționale.
                                                       7. Sănătate și frumusețe – site-uri pentru clinici medicale, saloane de înfrumusețare sau vânzarea de produse cosmetice.
                                                       8. Artă și cultură – site-uri pentru galerii de artă, muzee sau alte instituții culturale.
                                                       9. Imobiliare – site-uri pentru agenții imobiliare sau dezvoltatori de proprietăți.
                                                       10. Auto și transport – site-uri pentru vânzarea de mașini sau de piese auto, dar și pentru companii de transport și livrare.

                                                       Acestea sunt doar câteva exemple, există multe alte domenii pentru care se poate crea un site de prezentare, un magazin online sau pentru care se poate face promovare SEO.

                                                       Importanta prezentei in online pentru industrie

                                                       În industrie, site-urile de prezentare și magazinul online sunt deosebit de importante pentru a ajuta companiile să își promoveze produsele și să-și crească vânzările. Câteva exemple de industrii care pot beneficia de un site de prezentare, magazin online și promovare SEO includ:

                                                       1. Tehnologia – companii care produc hardware și software, de la laptop-uri și telefoane mobile până la soluții software de afaceri, precum și companii care oferă servicii de suport tehnic sau de securitate cibernetică.
                                                       2. Industria alimentară – producători de produse alimentare, furnizori de echipamente și accesorii pentru restaurante și hoteluri.
                                                       3. Industria de construcții – companii care produc materiale de construcții, echipamente de construcții și accesorii, dar și companii care oferă servicii de construcții și de proiectare.
                                                       4. Produse chimice – companii care produc substanțe chimice, produse farmaceutice, cosmetice și alte produse chimice de specialitate.
                                                       5. Industria auto – producători de autovehicule, furnizori de piese și accesorii auto și companii care oferă servicii de întreținere și reparații auto.
                                                       6. Industria energiei – producători de energie electrică, companii de petrol și gaze și furnizori de echipamente și servicii de energie.
                                                       7. Industria textilă – companii care produc țesături, îmbrăcăminte și alte produse textile, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                                                       8. Industria farmaceutică – companii care produc medicamente și echipamente medicale, dar și magazine online care comercializează aceste produse.
                                                       9. Industria de divertisment – producători de jocuri video și software, dar și companii care oferă servicii de streaming video și audio.
                                                       10. Industria de ambalare – companii care produc ambalaje și echipamente de ambalare, dar și companii care oferă servicii de ambalare și livrare.

                                                       În general, orice industrie care are produse și servicii de vânzare sau care are nevoie de o prezență online puternică pentru a-și promova brand-ul poate beneficia de un site de prezentare, un magazin online și promovare SEO. Cauta pe google site-ul tau 

                                                       Estimare & Comanda

                                                       Putem incepe!

                                                       Putem incepe!

                                                       Estimați cu ușurință costurile utilizând acest instrument minunat.

                                                       START

                                                       0$

                                                       Trimis cu succes! Deoarece mesajul trimis contine link-uri si un atasament PDF cu oferta, acesta poate fi interpretat ca fiind Spam! Verificati in Inbox primirea ofertei dar si in Spam/Junk. Pentru a simplifica si mai mult lucrurile tocmai s-a descarcat si o copie PDF a solicitarii in calculatorul dvs. denumita: Oferta-ewww !

                                                       Alege: tema si/sau abonament

                                                       Selecteaza produsul dorit sau ambele!
                                                       Vezi teme DEMO

                                                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                       Detalii client
                                                       Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                       Pachete: Teme + Abonamente

                                                       Tema + Abonament Premium Plus SEO

                                                       Tema + Abonament PREMIUM

                                                       Tema + Abonament STANDARD
                                                       Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                                                       •   - suport telefonic si online
                                                       •   - instalare tema aleasa
                                                       •   - configurare tema: formular de comanda functional
                                                       •   - licenta tema 1 an
                                                       •   - UpDate tema 1 an

                                                       * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.

                                                       Achizitionezi ca abonament orice tema disponibila si ai garantia ca totul v-a functiona si va „arata” cum ti-si dorit! 

                                                       •   - suport telefonic si online
                                                       •   - instalare tema aleasa
                                                       •   - configurare tema: formular de comanda functional
                                                       •   - licenta tema pe viata
                                                       •   - UpDate tema 1 an

                                                       * Disponibil doar in pachet: tema + abonament mentenanta sau SEO site.


                                                        • PREMIUM Plus SEO
                                                        • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                                                        • Mentenanta PREMIUM
                                                        • Valabil DOAR cu o  tema ewww.ro
                                                        • Mentenanta STANDARD
                                                        • Valabil DOAR cu o tema ewww.ro
                                                        • PREMIUM Plus SEO
                                                        • Valabil si cu o tema NON ewww.ro
                                                        • * UpDate tema si module instalate
                                                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                        • * Configurare formulare de contact standard
                                                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                                                        • * UpDate tema si module instalate
                                                        • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                        • * Configurare formulare de contact standard
                                                        • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                         • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                                          • * UpDate tema si module instalate
                                                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                          • * Configurare formulare de contact standard
                                                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                                          • * UpDate tema si module instalate
                                                          • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                          • * Configurare formulare de contact standard
                                                          • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                           • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing
                                                         • * Conectare site la Social Media    (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                                         • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                                         • * Conectare site la Social Media   (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                                         • * Conectare site la Social Media (Facebook,Google Plus,Twitter)
                                                         • * Creare pagini: Facebook ; Linkedin ; Google+ ; Twitter
                                                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook
                                                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                                         • * Scriere articole si publicare (share) in pagina de Facebook a site-ului
                                                         • * Suport la campanii platite pe Fecebook

                                                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                                        * Stabilirea cuvintelor cheie & optimizarea paginilor in functie de acestea.
                                                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS* Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                                        * Optimizare HTML ; JavaScript ; CSS
                                                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                                        * Creare fisiere robots.txt & Sitemap.xml
                                                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...* Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...
                                                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...

                                                        * Indexare in motoare de cautare: Google, BING ...


                                                           Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                           Detalii client
                                                           Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                           Teme Website


                                                           Licenta 1 an + update tema 1 an


                                                           Licenta pe viata + update tema 1 an                                                           Trebuie să selectați un element pentru a continua

                                                           Abonamente disponibile

                                                           Pachet servicii: Abonamente mentenanta & SEO

                                                           PREMIUM Plus SEO - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                                           Mentenanta PREMIUM - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                                           Mentenanta STANDARD - valabil doar impreuna cu o tema achizitionata anterior de la ewww.ro

                                                           PREMIUM Plus SEO + tema NON ewww - valabil cu o tema achizitionata de la alt producator!


                                                            • PREMIUM Plus SEO
                                                            • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                                            • achizitionata anterior.
                                                            • Mentenanta PREMIUM
                                                            • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                                            • achizitionata anterior.
                                                            • Mentenanta STANDARD
                                                            • Valabil DOAR pt. o tema ewww.ro
                                                            • achizitionata anterior.
                                                            • PREMIUM Plus SEO
                                                            • Valabil pt. o tema NON ewww.ro
                                                            • achizitionata de la alt furnizor.
                                                            • * UpDate tema si module instalate
                                                            • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                            • * Configurare formulare de contact standard
                                                            • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                             • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing

                                                            • * UpDate tema si module instalate
                                                            • * Creare adrese email tip: office@siteulmeu.ro
                                                            • * Configurare formulare de contact standard
                                                            • * Optimizare continut: adaugare, imbunatatire, modificare.
                                                             • * Instalare plugin Email Subscribers si Social Media Sharing